Hej Calle Korjus

Vi säger välkommen till Conoa Calle Korjus!

Calle är en senior tekniker med lång erfarenhet från it-branschen och han kommer senast från en anställning som chef för infrastruktur och drift på ett telecom-företag.

Han har mycket hög kunskap inom infrastruktur, projektledning, arkitektur, middleware och applikationsdrift. Men viktigast av allt, han verkar vara en riktigt trevlig kille och vi ser farm emot att lära känna honom ännu bättre framöver!

5 snabba till Calle:

Vilket OS föredrar du?
– Linux. Specifikt Red Hat Enterprise i stora företagsmiljöer.

Finns det någon open source-verktyg som du återvänder till om och om igen?
– Rsync. Ett bra verktyg för att kopiera och synka filer och bibliotek.

Vilket är det roligaste och mest utmanande uppdrag du haft hittills?
– Eniros transformation till HP var ett riktigt spännande projekt att arbeta med. Dels på grund av omfattningen men även eftersom trycket var så pass stort på att det skulle lyckas. Och vi lyckades.

Vad gör du på fritiden?
– Umgås med min sambo och gör helst så lite som möjligt. Brukar skjuta pistol och även fiska när tillfälle ges. Om jag ska vara helt ärlig kanske det är mer fokus på att åka båt än just fiske, men jag får napp då och då.

Vilken är din favoritpizzeria och favoritpizza (fråga inskickad från Kenneth Albinsson)?
– Svår fråga, men jag har insett att den här frågan är väldigt viktig för en av Conoas delägare. Som jag förstår saken är det korrekta svaret pizzeria Giro och namnet på pizzan är Porcini & Tartufo med extra Vildsvinssalami.

Tack för den intervju och välkommen till Conoa Calle!

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »