iPOC och Conoa i samarbete kring Power-plattformen

iPOC och Conoa i samarbete kring Power-plattformen

Conoa och iPOC ingår ett samarbete för att gemensamt stödja våra kunder med fortsatt drift av IBM i och införande av nya plattformar. Bolagen kompletterar varandra då iPOC har spetskompetens inom all IBM i relaterad teknik, High Availability och lagring. Conoa, som är Business Partner med IBM sedan många år, kommer med sitt fokus på open source och nya tekniker i stora enterprise-miljöer bidra med nya infallsvinklar och affärsmöjligheter.

Sveriges vassaste kompetens på IBM:s Power-plattform

”IBM i är en integrerad plattform som mestadels används för affärssystem. Det är en beprövad och mycket väl fungerade plattform som används när man prioriterar hög säkerhet och driftssäkra system. Genom samarbetet med iPOC har vi hittat en partner med extremt hög kompetens som kan hålla plattformen uppdaterad och driftskostnaderna fortsatt låga.”

Patrik Gunnersten, affärsområdesansvarig på Conoa

”I Conoa har vi hittat en partner med en kompletterande kompetens än den vi själva besitter då deras specialistkonsulter har unik kompetens inom AIX, Linux och open source. Vi ser att deras vana att arbeta i stora it-miljöer med några av Sveriges största bolag kan öppna för både affärsmöjligheter och spännande uppdrag.”

Torsten Persson, säljansvarig på iPOC

Tillsammans kan Conoa och iPOC tillgodose behovet av tjänster och produkter för att säkerställa IBM i plattformen och samtidigt utveckla och integrera den ännu mer med nya open source-lösningar som containers och AI.

Om iPOC: Företaget må vara nytt. Men vi som jobbar här har varit med i branschen länge. Med ett starkt personligt engagemang och med spetskompetens inom IBM Power, Storage och High Availability levererar vi både produkter och tjänster för att säkerställa driften hos våra kunder. Läs mer på ipoc.se »

Om Conoa: Conoa är ett företag som har lång erfarenhet av att designa och automatisera it-infrastruktur med Linux och andra open source-lösningar. Våra kunder finns i olika branscher och vi arbetar oftast med företag som har stora it-miljöer. Våra fokusområden just nu är datacenter, cloud, container och AI. Conoa är en mångårig IBM business partner. Läs mer om Conoa och IBM »

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Håll kontakt med Conoa

Senaste inläggen