Superföretag 2018

Conoa utses till Superföretag 2018 av Veckans Affärer

Knappt en promille av alla Sveriges företag kan titulera sig Superföretag 2018, och vi är stolta över att Conoa är ett av dessa företag.

Därför är Conoa ett Superföretag 2018

För att Conoa skulle kvalificera sig och rankas som ett av Veckans Affärers Superföretag krävdes att vi under fyra år i rad klarat höga krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

Vi har lyckats uppnå de här kraven eftersom vi har haft en stabil tillväxt av medarbetare, fokuserar mer på försäljning av produkter och lösningar, samtidigt som vi håller våra kostnader under kontroll. Alla som arbetar på Conoa sätter stort värde i att leverera tjänster och produkter som våra kunder är mer än nöjda med.

För oss lönar det sig helt enkelt att leverera hög kundnytta över tid.

Superföretag med superkollegor

”Det här priset visar kanske främst att vi har koll på våra finanser men jag vill hellre lyfta fram att vi inte skulle lyckas med det här utan alla våra engagerade medarbetare. Under senaste året har vi arbetat med flera utmanande projekt som ställer höga krav på kunnande och engagemang – och alla som jobbar här levererar verkligen på topp. Det är kul att vi kan hitta nya projekt och samarbeten samtidigt som vi fortsätter hjälpa befintliga kunder”, säger Daniel Sigwid, delägare och konsult på Conoa.

Han fortsätter, ”Vi växer i den lagom takt som vi önskar genom att locka till oss medarbetare med riktigt hög specialistkompetens. För oss är det viktigt att behålla en familjär känsla på Conoa och främja en kultur där vi delar med oss av kunskap till varandra”.

Superkul att utnämnas till Superföretag 2018!

Kontakta Daniel om du vill vara med på resan mot utmärkelsen Superföretag 2019. Du hittar hela listan över Superföretag 2018 här »

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Senaste inläggen

Vill du veta mer?