Conoa är Docker Enterprise Partner of the Year

Conoa är Docker Enterprise Partner of the Year

Eftersom Conoa har ett stort fokus på containers fanns vi givetvis på plats under DockerCon 2018 i Barcelona.

Under Partner Day som inledde DockerCon fick vi den stora äran att ta emot utmärkelsen som Docker Enterprise Partner of the Year i EMEA. Conoa tilldelas utmärkelsen för vårt engagemang i några av Europas största container-projekt.

”Vi har jobbat hårt under flera år för att ta en position som Sveriges främsta experter inom ekosystemet kring containers. Att få den här utmärkelsen från Docker är ett erkännande för att satsningen lönar sig och det inspirerar oss fortsätta satsningen på konsulttjänster, utbildning och lösningsförsäljning inom container-området”, säger Diego Villaman affärsutvecklare på Conoa.

Läs mer om Conoas partnerskap med Docker»

Tack Docker!

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Håll kontakt med Conoa

Senaste inläggen