Testa IBM Power Systems med PowerAI

Testa IBM Power Systems med PowerAI

Artificiell intelligens (AI) är stekhett, utvecklingen går rasande snabbt och att kalla det för en disruptiv teknik är nästan ett understatement.
AI-bolagen poppar upp överallt och lösningar man trodde var helt omöjliga för bara ett par år sedan är tekniker som finns tillgängliga redan idag.

En utmaning som många AI-bolag står inför när man har kommit en bit på vägen med sina tillämpningar är att träningen/inlärningen blir flaskhals som tar väldigt lång tid. I en värld där det omöjliga blir möjligt över en natt innebär den flaskhalsen en risk att man blir omkörd av konkurrenterna.

Är PowerAI lösningen?

Lyckligtvis kan man minska tiden för sin inlärning – saker som idag tar en månad kan gå på ett par dagar när man väljer rätt hårdvara, infrastruktur, verktyg och ramverk. Conoa har hjälpt ett antal företag att komma igång med PowerAI och vi har sett ganska så häpnadsväckande resultat med inlärning som går tio gånger snabbare.

Det är lätt att föreställa sig vilken konkurrensfördel en sådan investering ger tillbaka.

Vad är PowerAI?

PowerAI är en paketering av ramverk och modeller för AI som är redo att användas på IBM Power System S822LC eller AC922.

Fördelarna är att du kan driftsätta vanliga deep learning-ramverk på några timmar, ramverk och bibliotek fungerar optimalt, du får en lösning som fungerar med den senaste hårvaruarkitekturen (CPU:GPU NVLink).

Vill du testa PowerAI idag?

I samarbete med Arrow kan vi erbjuda en POC-miljö där supersnabba Power-servrar med acceleratorer från Nvidia har kombinerats med några av de mest använda deep learning-ramverken.

I den här förinstallerade miljön får du en försmak av fördelarna med IBM Power Systems och PowerAI.

Kontakta Patrik Gunnersten som är ansvarig för PowerAI hos Conoa om du vill veta mer.

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Håll kontakt med Conoa

Senaste inläggen