SUSE Rancher Partner

SUSE Rancher partner

Som Ranchers första partner i norden har Conoa den erfarenhet som krävs för hjälpa organisationer att  deploya, hantera och driva på utvecklingen av Kubernetes-kluster, oavsett underliggande infrastruktur. Med SUSE:s förvärv av Rancher blir vi även SUSE-partner.

SUSE Rancher partnerskap

Conoa är specialister inom Kubernetes och container, och har arbetat med Rancher under flera år.  2020 blev vi första partner i norden till Rancher Labs och i samband att de förvärvades blev vi även partner till SUSE. Som SUSE-partner kan vi erbjuda produkter och tjänster ifrån en av de mest etablerade leverantörerna gällande Linux och molntjänster.

SUSE är full fokuserade på open source och är är specialiserade på Enterprise Linux, Kubernetes Management och Edge-lösningar. Man samarbetar med partners och communities för att ge kunder möjlighet att förnya sig överallt – från datacentret, till molnet och edge.  Genom förvärvet av Rancher samlar man ett ledande Linux-operativsystem och en marknadsledande Kubernetes-plattform under samma tak.

Som SUSE-partner har Conoa ett komplett erbjudande för framgångsrik implementation av Rancher. Vi hjälper er genom konsulttjänster kring arkitektur och strategier, införande, workshops och utbildning.

SUSE-produkter

  • SUSE Rancher är en plattform för managering av containrar, utvecklad för organisationer som deployar containrar i produktion. Rancher gör det enkelt att köra Kubernetes överallt, uppfylla krav från IT och stärka DevOps-teamen.
  • K3s är en lättviktig men kraftfull Kubernetes-distribution vars primära användningsområde är för IoT och Edge Computing.
  • NeuVector är en 100% open source, Zero Trust container security platform.
  • Longhorn distribuerat block storage-system för Kubernetes.
Rancher-Launch-Graphic

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

SUSE Rancher-produkter vi kan hjälpa er med

rancher-logo-stacked-color
logo-k3s
NeuVector-logo
logo-longhorn

Vad säger SUSE Rancher om Conoa

Richard BarryPartner Executive - Nordics, SUSE
Läs mer
Conoa is something of a model partner for SUSE Rancher – their philosophy of being at the forefront of container technologies means they were one of the first to understand the value that our products brings to market. The combination of our technology and the highly impressive skill sets across the full stack within Conoa means that customers can benefit from the agility, cost effectiveness and a reduced time to market that containers enable.

Redo att börja samarbetet med Conoa?

Vill du stärka er verksamhet genom att modernisera er IT-infrastruktur? Våra experter hjälper dig att utveckla en arbetsstrategi och implementera en lösning på enterprise-nivå!

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »