Conoa utses till Superföretag 2020

Conoa utses till Superföretag 2020. Superföretag som Conoa måste uppfylla ett antal högt ställda kriterier. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan. Det är tredje året i rad som Conoa utses till Superföretag.

– Det är svårt att hamna på listan över Sveriges Superföretag, i år är vi endast 709 företag som kvalificerar oss. Jag är oerhört stolt över att vi återigen lyckas med den här bedriften, säger Thomas Ljungfeldt, VD på Conoa. Vår ambition är att fortsätta växa under 2021 och för att lyckas med det behöver vi bli ännu fler medarbetare med specialistkompetens inom Kubernetes och cloud native.

Listan över Sveriges Superföretag tas fram av Bisnode och sammanställningen bygger på information från bokslut från svenska aktiebolag. Superföretag är bolag som har presterat bra under fyra års tid i parametrar som tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansieringen.

– Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet, säger Per Weidenman, analytiker på Bisnode i ett pressmeddelande.

Fördjupad information om alla Superföretag, trender, analys och länsindelningar hittar du här.

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Håll kontakt med Conoa