Snacka Kubernetes – en sammanfattning av vårens virtuella meetups

Snacka Kubernetes Sommarlov Blogg Bild

Vi är mitt i en tid med studentmottagningar och sommaravslutningar, och nu tar även vår virtuella meetup Snacka Kubernetes med Conoa sommarlov. Vi avslutar på topp genom att följa upp några av de ämnen som vi har pratat om under våren, har en paneldiskussion och spanar mot hösten. Vi har samlat ett All-star Team med gäster från Conoa och några av våra återkommande tittare. Gå med i vår meetup-grupp om du vill vara med live under hösten!

Under slutet av 2020 funderade vi på hur vi på bästa sätt skulle kunna dela med oss av vår kunskap inom Kubernetes. Vi landade i konceptet Snacka Kubernetes med Conoa och vår ambition var att hålla virtuella meetups live varje torsdag klockan 9:30. Vi lyckades (nästan) och fick ihop 17 tillfällen som du kan se i efterhand på vår Youtube-kanal.

Patrik Gunnersten som är Presale på Conoa och semiprofessionell programledare leder oss genom dagens paneldiskussion där vi har följande deltagare:

  • Mathias Åkerberg, DevOps & Kubernetes Engineer på Sveriges Radio
  • Erik Bergerfors, Enterprise Architect på Sandvik Coromant
  • Kenneth Albinsson, CTO på Conoa
  • Nichlas Ekman, Senior DevOps Engineer på Conoa
  • Dima Shtanko, Senior DevOps Engineer på Conoa
Snacka Kubernetes med Conoa från 2021-06-10

Vill du vara med och Snacka Kubernetes i höst? Maila [email protected].

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email