Superföretag 2021 – Conoa prisas för fjärde året i rad

Superföretag 2021 Conoa

Conoa utses till Superföretag 2021. Sveriges Superföretag utses av Dun & Bradstreet och totalt 630 företag kvalar in på listan, vilket är en minskning med drygt 11 procent från förra året.

Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett superföretag. Bland annat att öka både omsättning och vinst, samtidigt som företaget måste visa stabilitet och långsiktighet i verksamheten. 

Vi känner en stor stolthet över att Conoa är ett av ganska få företag som möter kriterierna för att utnämnas till Superföretag. Stabilitet och långsiktighet är viktigt för oss, och att vi lyckas kombinera det med att arbeta med teknik som ligger i absolut framkant är verkligen en framgång. Stort tack till alla kollegor som arbetar stenhårt för att vi ska fortsätta på den inslagna vägen, säger Thomas Ljungfeldt, VD på Conoa.

Läs mer om Conoas konsulttjänster.

Om Superföretag 2021

Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet. Att kunna se strukturer och lyfta fram trender hjälper enskilda företag att tydligare styra och se resultat av sina satsningar, samtidigt som det ger oss en bild av hur näringslivet i samhället utvecklas från år till år, säger Per Weidenman, analytiker på Dun & Bradstreet.

Här kan du läsa mer om utmärkelsen.

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email