Mårten Wikforss – Account Manager till Conoa

Mårten Wikforss – Account Manager till Conoa

Conoa stärker säljteamet med Mårten Wikforss. Han har arbetat i olika säljroller inom IT-branschen i över 15 år, bland annat två vändor hos våra vänner på Proact. Mårten går in i rollen som Account Manager och kommer att arbeta med försäljning av hela Conoas utbud av produkter, utbildning och konsulttjänster

– Mårten kommer in i ett spännande läge där Conoa växer i både omsättning och antal anställda. Han kommer att hantera flera befintliga kunder, men framför allt får vi nu större möjlighet att komma ut och träffa fler nya kunder. Vi får in en riktigt bra kille som har erfarenhet från branschen och är hungrig på att lära känna både nya teknologier och kunder, säger Diego Villaman, Sales Manager på Conoa.

Mårten är 42 år och bor i Vasastan med krypavstånd till Conoas kontor. Där delar han lya med fru och två grabbar. Mårten kommer senast från en roll som Head of Sales och Key Account Manager på Fastdev.

Intervju med Mårten Wikforss

Välkommen Mårten! Hur känns det att börja nytt jobb?
– Riktigt kul jag ser fram emot en grym resa här på Conoa. Ska bli spännande att jobba med tekniker som ligger i verklig framkant!

Vad lockade med Conoa?
– Fokus, erfarenhet och kunnande. Jag har alltid gillat att jobba tillsammans med duktiga utvecklare, devops och infrastruktur specialister. Att Conoa vågar fokusera och har så mycket samlad erfarenhet från implementationer på stora kunder av Cloud Native, Kubernetes och Containers.

Conoa är ju numera en del av Proact, och det blir andra gången du återvänder. Tredje gången gillt?
Proact har alltid en plats i mitt hjärta. Jag blev väldigt glad när jag läste om affären med Conoa. Då jag ser möjligheter till samarbete på så många kunder där Proacts och Conoas erbjudande och kunnande kompletterar varandra. Sen är det ju väldigt kul att få tillbaka många av mina kollegor.

Fritidsintressen?
– Segling i Stockholms skärgård med familjen, träna Karate tillsammans med min son Viktor. Gillar också att laga mat.


Välkommen till Conoa Mårten Wikforss!

Kontakta Mårten

Du når Mårten via vår kontaktsida, mail eller LinkedIn.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »