Multi cloud, säkra applikationer och NGINX på agendan hos F5

Intervju med Åsa Persson F5

I en serie av intervjuer träffar vår Sales Manager Diego Villaman nyckelpersoner hos våra partners för att höra mer om deras syn på IT-trender, deras strategiska initiativ i Sverige och samarbetet med Conoa. Idag träffar vi Åsa Persson, Regional Sales Director Nordics på F5. Vi satte oss ner för att höra mer om F5:s planer för året och hur de ser på samarbetet med Conoa.

Vilka stora IT-trender tror du att vi kommer prata mest om under året?
– Säkra applikationer! Vi är mer och mer beroende av applikationer i både vårt privatliv med till exempel kontakt med banken och så vidare, men även i arbetslivet med kalender, e-post och olika typer av affärsapplikationer. Vi vill att det går snabbt, att de är tillgängliga men mest av allt säkra då konsekvenserna kan bli förödande om information hamnar i fel händer.

Vad kommer vara F5:s viktigaste strategiska satsning på den svenska marknaden 2022?
– Förenkla leveransen av moderna applikationer och säkra upp den digitala upplevelsen för våra kunder i en Multi Cloud-miljö.

Vilka av era produkter eller lösningar kommer NI tillsammans med Conoa att fokusera på under året?
– Definitivt NGINX! Conoa hjälper sina kunder med framtidssäkra lösningar och NGINX är en av de bästa standardlösningarna på marknaden när det gäller att se till att applikationerna är snabba, tillgängliga och säkra, och även ge kunderna mer kontroll och visibilitet i en Multi Cloud/Container/On-prem värld.

Ge oss hisspitchen för den av era produkter eller lösningar som du anser gör mest nytta i en enterprise-miljö från dag 1.
– F5 Distributed Cloud Services är en ny uppsättning SaaS-erbjudanden från oss som tillhandahåller säkerhet, Multi Cloud nätverk och edge-baserad IT på en enhetlig plattform, vilket förenklar hantering och säkerhet för alla appar överallt. Den senaste uppsättningen tjänster på denna plattform är F5 Distributed Cloud WAAP (Web Application and API Protection) som integrerar F5-säkerhetsfunktioner i en enda enhetlig lösning. Detta ger våra kunder en ny unik nivå av synlighet och kontroll över app-distribution, vilket möjliggör fantastiska digitala upplevelser för alla och ersätter komplexitet med tydlighet – för att bättre hjälpa våra kunder att förstå och distribuera sina applikationer.

Var hittar vi mer information om den produkten?
– Allt du behöver veta hittar du här. 

Finns det något mer budskap som du vill föra ut till massorna, när vi ändå har dig på tråden?
– Om du vill veta mer kring hur du kan kontrollera dina IT-kostnader OCH få visibilitet, säkerhet och kontroll över dina applikationer oavsett var eller hur de distribueras – kontakta Conoa och träffa oss!

Vi tackar Åsa för intervjun och ser fram emot ett fortsatt nära samarbete med F5. Här kan du läsa mer om Conoas partnerskap med F5. Conecta gärna med Åsa på LinkedIn och kontakta oss om du vill veta mer om NGINX eller någon annan av F5:s lösningar.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »