Dima Shtanko – välkommen tillbaka!

Dima Shtanko Conoa

Vi är lite extra glada över att säga välkommen tillbaka till Dima Shtanko som efter en kortare sejour på annan plats återvänder till Conoa. Dima är senior DevOps Engineer och lösningsarkitekt som går direkt ut på uppdrag hos en av våra kunder inom bank och finans.

”Att Dima kommer tillbaka till Conoa känns fantastiskt roligt. Vi känner ju alla till Dimas leveranskapacitet sedan tidigare! Vi får tillbaka en kollega som har högsta tekniska kompetens och som verkligen har förmåga att driva förbättring av kundens miljöer. Sen är det ett plus i kanten att han även är en löpare av rang, som kan hetsa oss andra att fokusera mer på vår hälsa”, säger Daniel Sigwid konsultchef på Conoa.

Hur känns det att vara tillbaka på Conoa?
– Det känns mycket bra och framför allt känner jag mig väldigt välkomnad. Det ger energi! Jag har varit ute på ett kort men lärorikt äventyr. Jag kan säga att det faktiskt är grönt även på andra sidan, men det är på Conoa jag känner mig som hemma!

Många av oss känner dig väl, men kan du berätta lite om din tekniska bakgrund?
– Jag har arbetat i IT-branschen sedan 2003, och på Conoa sedan 2013. Har fokuserat på Linux, automation och DevOps. CI/CD, IaC och cloud med tonvikt mot AWS är mina största styrkor. Och Kubernetes såklart! Har arbetat mest med vanilla k8s, Rancher och OpenShift.

Beskriv ditt drömuppdrag
– Ett uppdrag där jag får vara med och designa en helhetslösning med hjälp av molntjänster, infra som kod, automation, säkerhet och mikrotjänster.

Vi ber alla nya kollegor om tips på open source-verktyg. Har du något?
– Om jag ska tipsa om något så är det att alla borde lära sig Bash riktigt ordentligt! Det är lättillgängligt, och finns som standard i nästan alla distributioner. Bash är relativt enkelt samtidigt som man kan bygga starka grejer som är hållbara över tid.

Vad gör du helst på fritiden?
– Jag är nybliven pappa och vi ska flytta till hus under hösten så vi får se hur det blir framöver, men tidigare har jag varit en riktig mångsysslare. Har stort intresse för musik och kultur, och jag springer och vandrar gärna. Att ta en tur i skogen för att plocka svamp är riktig avkoppling för mig.  Just nu lägger jag även en hel del tid på odling, både på balkongen och på vår kolonilott.

Vi hälsar mångsysslaren Dima Shtanko välkommen åter till Conoa!

Dela inlägg

Senaste inläggen

Dapr – Mårten Cassel Snacka Kubernetes
Snacka Kubernetes med Conoa

Dapr

Kustomize Fredrik Broman Conoa
Snacka Kubernetes med Conoa

Kustomize

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »