Kubegres

Kubegres | Snacka Kubernetes med Conoa 23 mars 2023

Kubegres stod på agendan för Snacka Kubernetes med Conoa 23 mars 2023. Anmäl dig här för att vara med live på nästa meetup.

Vi gästas återigen av Jonas Larson som är Solution Architect på Conoa. Under webbinariet kommer Jonas att presentera hur du kan hantera dina PostgreSQL databaser med stil i Kubernetes. Kubegres är en operator som gör det tunga jobbet, så du slipper!

Vad är Kubegres?

Det är en relationsdatabas som är speciellt utformad för att köras på Kubernetes-plattformen. Den är byggd på PostgreSQL och kan hantera stora datamängder och samtidiga användare. Kubegres är utformad för att skalas upp och ned automatiskt beroende på belastningen, vilket gör den till en bra databaslösning för dynamiska applikationer som körs i molnet.

Genom att använda Kubegres kan utvecklare dra nytta av fördelarna med Kubernetes, som automatisering av skalning, hög tillgänglighet och hantering av resurser, samtidigt som de kan använda en pålitlig och robust databaslösning. Läs mer om projektet här.

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Kubegres? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »