Container as a Service

Container as a Service från Conoa och Proact innebär att ni kan fokusera fullt ut på era applikationer – utan att behöva bygga, underhålla eller drifta er egen containermiljö.

Certified Kubernetes Platform
Proact Managed Container Platform

Container as a Service

Genom agil utveckling med hjälp av containerteknologi kan företag skapa inovation snabbare, direkt svara på marknadens förändringar och enklare skala för att möta kundernas behov. Genom detta skapas marknadsfördelar och kortare time-to-market.

Men att utveckla containerbaserade tjänster kan vara komplext och det krävs en hög kompetensnivå och erfarenhet för att hantera den underliggande miljön.

Med Proact Managed Container Platform kan er organisation dra nytta av fördelarna med en containerplattform som tjänst som inkluderar all underliggande infrastruktur, är fullt automatiserad och CNCF-certifierad. Det innebär att era utvecklingsteam kan bygga, testa och deploya applikationer med snabbhet, kvalitet och kontroll — utan omfattande investeringar i utbildning av driftspersonal, hårdvara och mjukvara.

Support i toppklass

Övervakning och administration 24/7 – våra specialister kommer att övervaka och managera din container-miljö dygnet runt, för att upptäcka och hantera eventuella problem

Change Management 9–5 – alla förändringar kommer att registreras och spåras, vilket minskar störningar orsakade av förändringar och att det går snabbare att genomföra dessa förändringar.

Dessutom kan du välja ytterligare tillägg beroende på din organisations individuella behov, såsom konsulttjänster och Kubernetes-utbildning.

Läs mer om Proacts topprankade support

Främsta fördelarna

Proact Managed Container Platform

Redo att komma igång?

Diego Villaman Sales Conoa

Fyll i formuläret eller kontakta Diego Villaman om du vill veta mer om Proact Managed Container Platform.

Container as a Service

Fördelar med Proact Managed Container Platform

En dedikerad Kubernetes-containerplattform för er organisation 

Ert företag får en egen dedikerad Kubernetes-plattform med dedikerad loggning, rapportering, larm och övervakning. Era utvecklingsteam kan utveckla applikationer utan att ni behöver ha ett eget operationsteam för att managera, patcha, uppdatera och säkra den underliggande containerstacken och dess lager av komplexitet.

Fullt testad och validerad mjukvarustack

Ni behöver inte kontinuerligt testa för interoperabilitet. Miljön är designad och hålls uppdaterad av Conoas erfarna team av Kubernetes-specialister.

Skalbarhet

Med Proact Managed Container Platform kan ni skala efter era behov.

Dedikerad miljö för att möta dina behov av prestanda och skalbarhet

Med dedikerad hårdvara kan ni nyttja resurserna fullt ut. Utan några utmaningar med ”noisy neighbours” kan du vara säker på att er miljö och era applikationer kommer att köras på ett förutsägbart och effektivt sätt.

Minska personalutmaningar

Vi kommer att bli ert operationsteam för container-plattformen, vilket tar bort behovet för er att anställa eller hyra in Kubernetes-specialister.

Fast månadskostnad

Ingen fakturachock innebär enklare planering och allokering av din IT-budget.

Container as a Service idealisk för organisationer som:

Conoa a Proact company logo

Redo att börja samarbetet med Conoa?

Vill du stärka er verksamhet genom att modernisera er IT-infrastruktur? Våra experter hjälper dig att utveckla en arbetsstrategi och implementera en lösning på enterprise-nivå!