Lyckas med Kubernetes – event för chefer och arkitekter - Conoa
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lyckas med Kubernetes – event för chefer och arkitekter

17 april, 2020 @ 09:00 11:00

Conoa och Arrow bjuder in till en kostnadsfritt online-event den 17 april

Gratis

Kubernetes och container-lösningar har tagit IT-världen med storm och har på rekordtid gått från ännu ett buzzword till en vital del av företagens digitaliseringsstrategier. Med vad är egentligen en container och Kubernetes, varför älskas det av utvecklarna och varför behöver operations ta kontrollen?

Under den här förmiddagen ger Conoa en introduktion till container och Kubernetes, och bjuder på ett framgångsrecept för hur NI lyckas med era container-projekt. Arrow pratar om molnleverantörernas egna tjänster, och vi diskuterar när och om det är lämpligt att gå all-in cloud, eller om man redan från start bör tänka hybrid infrastruktur.

För vem? 
Eventet vänder sig till IT-chefer, mellanchefer, arkitekter och andra beslutsfattare som vill få en överblick på container och Kubernetes i det nya IT-landskapen. Vi kommer att prata teknik, men detta är inte ett event för utvecklare eller driftspersonal som vill djupdyka in i detaljer.

Online-event

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska