Conoa är ett Gasellföretag även 2018

För tredje året i rad har Conoa utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Syftet med Di Gasell är att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företagare som vågar satsa för att växa.

Därför är Conoa ett Gasellföretag för tredje året i rad

Conoa har en stadig tillväxttakt som till stor del beror på att vi växer i antalet medarbetare. Fler medarbetare gör att vi kan ta oss an fler och mer omfattande konsultuppdrag där vi designar, moderniserar och automatiserar it-infrastruktur. Under året har vi även utökat våra andra affärsområden som är utbildning samt försäljning av produkter och lösningar.

Växtverk hos Gasellföretaget Conoa?

“För oss har snabb ekonomisk tillväxt aldrig varit ett mål i sig. Vår ambition har istället varit att Conoa ska vara en arbetsplats där medarbetare trivs och stannar kvar. Och förstås att open source och moderna teknologier ska få stå i fokus. Vi upplever inte att vår tillväxt senaste har ruckat på den ambitionen”, säger Thomas Ljungfeldt, VD på Conoa.

“Vår ekonomiska tillväxt, och tillväxt i antalet medarbetare, har däremot inneburit att vi relativt snabbt har fått möjlighet att ta oss an stora och utmanande projekt i några av Sveriges största it-miljöer. Ända från starten har vi sagt Conoa ska vara ett företag där vi själva skulle ta anställning – och vi tror att den typen av utmaningar lockar medarbetare med rätt kompetens till oss”, fortsätter Thomas.

Kontakta Thomas om du vill samarbeta med Conoa eller vara med på vår resa framåt.