Account Manager

På Conoa blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps. 

Jobba hos Conoa illustration

Brinner du för att hitta och stänga affärsmöjligheter?

Säljteamet på Conoa söker en Account Manager som utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna kollegor inom sälj och marknad. Dina tekniska kollegor tillhör Sveriges främsta specialister inom IT-världens hetaste tekniker.

På Conoa har vi roligt tillsammans och vi delar kunskap med varandra genom personliga möten och digitala verktyg. Linux och open source finns i vårt DNA och vi arbetar hårt för att ständigt utvecklas inom dessa områden.

Som Account Manager på Conoa får du arbeta i roll där du bygger långvariga relationen med både nya och befintliga kunder. Du arbetar med försäljning av hela Conoas portfölj, vilket inkluderar konsulttjänster, produkter och utbildning.

Våra kunder är ofta medelstora och stora företag med bas i Stockholmsområdet. Men vi arbetar i hela Norden.

Hos oss får du

 • Arbeta på ett snabbt växande bolag som fokuserar på några av de hetaste teknikerna inom IT just nu
 • Driva den fortsatta utvecklingen av Conoa tillsammans med kollegor som tillhör Sveriges främsta specialister inom Kubernetes, container-teknik och cloud native
 • En säker anställning i ett företag där ständig kompetensutveckling både uppmuntras och belönas


Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärsutveckling och försäljning. Du har flera års erfarenhet inom försäljning B2B. Du har god allmän förståelse för professionell IT och de utmaningar IT-avdelningar möter dagligen.

För att lyckas i tjänsten krävs att du är självgående, gillar att ta tag i utmaningar och har lätt för att bygga goda relationer. Du älskar att samarbeta med partners, kollegor och kunder.

En drivkraft för dig är att hitta och stänga nya affärsmöjligheter. Du älskar att ställa frågor och är inte rädd för att göra din åsikt hörd. Du ger ett förtroendeingivande intryck.


Krav

 • 5+ års erfarenhet av B2B försäljning inom IT (server, cloud, mjukvara)
 • Förståelse för hela säljcykeln, från prospektering till avslut
 • Ett tankesätt där du kan kombinera lösningsförsäljning som har långa säljcykler med bearbetning av nya kunder – i en miljö med flera lösningar och tjänster
 • Förståelse för automatisering, applikationsutveckling, it operations och molnbaserade lösningar
 • Goda kunskaper i svenska och engelska


Meriterande

 • Passion för open source
 • Förståelse för cloud native, Kubernetes och container-teknologi
 • Arbetat strukturerat i CRM system såsom Salesforce
 • Arbetat med moderna verktyg för prospektering
 • Erfarenhet och vilja att tala inför större publik


För frågor, kontakta [email protected] som ansvarar för rekryteringen och kommer att bli din närmsta chef.

Jobbkategori: Sälj
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa är specialister inom Kubernetes, container-teknologi, Enterprise Open Source och Linux. Genom konsulttjänster, utbildning och rätt produkter hjälper vi företag i deras förändringsarbete mot en container-baserad, cloud native infrastruktur. 

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Open Source-baserade lösningar är vägen framåt. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

Nu är vi för femte året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges största företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.