DevOps Engineer med utvecklarbakgrund

På Conoa blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps. 

Jobba hos Conoa illustration

Är du vår nästa DevOps Engineer?

Hos Conoa gör vi verkligen det som andra konsultbolag säger att dom gör. Vi satsar stenhårt på kompetensutveckling och medarbetare belönas för att hålla sina kunskaper uppdaterade. Hos oss får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor som har arbetat med Kubernetes, container-teknik och cloud native i produktion under många år.

På Conoa har vi roligt tillsammans och vi delar kunskap med varandra genom personliga möten och digitala verktyg. Linux och open source finns i vårt DNA och vi arbetar hårt för att ständigt utvecklas inom dessa områden.

Som DevOps Engineer på Conoa får du arbeta i en konsultroll där du stödjer våra kunder i modernisering av deras IT-miljöer. För oss handlar modernisering om design och implementation av miljöer som bygger på container-teknologi, Kubernetes och hybrid cloud.

Våra konsulter erbjuds en varierad vardag där ett längre uppdrag kan varvas med kortare punktinsatser, om tid och intresse finns. Conoas kunder är oftast medelstora och stora företag som har sin bas i Stockholmsområdet.

Hos oss får du

  • Arbeta med några av de hetaste teknikerna just nu
  • Utvecklas tillsammans med kollegor som tillhör Sveriges främsta specialister inom Kubernetes, container-teknik och cloud native
  • En säker anställning med bra ersättning i ett företag där ständig kompetensutveckling både uppmuntras och belönas

Vi söker
Vi söker personer som är erfarna utvecklare och vill röra sig mot att arbeta mer med att bygga infrastruktur, automatisering, CI/CD pipeline och DevOps-verktyg. I rollen får man stödja utvecklingsteam att containerisera applikationer och tjänster för deployment i Kubernetes.

För att passa i rollen han du antagligen arbetat i en roll som system- och applikationsutvecklare, Continuous Delivery Engineer, DevOps eller liknande. Kunskap och erfarenhet av inom containerisering och Linux är viktiga för att lyckas. Du har:

  • Arbetat med containeriserade applikationer
  • God förståelse för container-plattformar och Kubernetes
  • Arbetat inom verksamhetskritisk IT på medelstora och stora företag

Meriterande erfarenhet

  • Verktyg för CI/CD, Infrastructure as Code, säkerhet och persistent lagring
  • Tech lead, team lead, scrum master, eller liknande roll
  • Docker (Mirantis) Enterprise, OpenShift, Rancher eller någon container-plattformarna från AWS, Azure eller Google.

Om dig
Du har ett genuint intresse för Kubernetes, container, open source och cloud native, och du vill utvecklas mer i detta område. Du känner dig bekväm i en konsultroll där du förväntas sätta dig in kundens verksamhet och förstå deras utmaningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, och ger ett förtroendeingivande intryck.

Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa är specialister inom Kubernetes, container-teknologi, Enterprise Open Source och Linux. Genom konsulttjänster, utbildning och rätt produkter hjälper vi företag i deras förändringsarbete mot en container-baserad, cloud native infrastruktur. 

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Open Source-baserade lösningar är vägen framåt. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

Nu är vi för femte året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges största företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.