Junior Linux Engineer

På Conoa blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps. 

Jobba hos Conoa illustration

Söker du en Linux-roll med stora utvecklingsmöjligheter?

Hos Conoa gör vi verkligen det som andra konsultbolag säger att dom gör. Vi satsar stenhårt på kompetensutveckling och medarbetare belönas för att hålla sina kunskaper uppdaterade. Hos oss får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor som har arbetat med Kubernetes, container-teknik och cloud native i produktion under många år.

På Conoa har vi roligt tillsammans och vi delar kunskap med varandra genom personliga möten och digitala verktyg. Linux och open source finns i vårt DNA och vi arbetar hårt för att ständigt utvecklas inom dessa områden.

Som Junior Linux Engineer på Conoa får du arbeta i en konsultroll där du stödjer våra kunder i drift, utveckling och förvaltning av deras Linux-miljöer. På ett par års sikt ser vi framför oss att du går in i en mer senior konsultroll där du arbetar med container-teknologi, Kubernetes och hybrid cloud.

Våra konsulter erbjuds en varierad vardag där ett längre uppdrag kan varvas med kortare punktinsatser, om tid och intresse finns. Conoas kunder är oftast medelstora och stora företag som har sin bas i Stockholmsområdet.

Hos oss får du

 • Arbeta på ett bolag som fokuserar på några av de hetaste teknikerna just nu
 • Utvecklas tillsammans med kollegor som tillhör Sveriges främsta specialister inom Kubernetes, container-teknik och cloud native
 • En säker anställning i ett företag där ständig kompetensutveckling både uppmuntras och belönas

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta med support och förvaltning inom teknikområde Linux hos en av Conoas kunder. Arbetsområdet innefattar användarsupport och hantering av kundens Linux-klienter, följa upp användarnas applikationsproblem samt visst arbete med Linux-servrar, både virtuella och fysiska. Det mesta av de tekniska miljöerna är automatiserade med Ansible.

För att lyckas i tjänsten krävs att du är självgående, gillar att lösa problem, har lätt för att bygga goda relationer och samarbeta med andra. En drivkraft för dig är att lära nya saker och du är inte rädd för att ställa frågor eller göra din åsikt hörd.

Krav

 • Generella kunskaper inom IT-infrastruktur
 • Fördjupad kompetens inom Linux (server och klient)

Meriterande erfarenhet

 • Ubuntu
 • Ansible
 • Shell scripting
 • Grundläggande nätverkskompetens
 • X Window System
 • AD-integration
 • Proxys
 • Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsområden

Om dig

Du har ett genuint intresse för open source och Linux, och du vill framöver utvecklas vidare inom området container-teknik, Kubernetes och hybrid cloud. Du känner dig bekväm i en konsultroll där du förväntas sätta dig in kundens verksamhet och förstå deras utmaningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, och ger ett förtroendeingivande intryck.

Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa är specialister inom Kubernetes, container-teknologi, Enterprise Open Source och Linux. Genom konsulttjänster, utbildning och rätt produkter hjälper vi företag i deras förändringsarbete mot en container-baserad, cloud native infrastruktur. 

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Open Source-baserade lösningar är vägen framåt. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

Nu är vi för femte året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges största företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.