Konsultchef till Conoa

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra tekniska lösningar. Bolaget hjälper främst större bolag att bygga modern hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Bolaget, som grundades 2012, har idag ca 30 anställda och har flera år utnämts till Gasellföretag. För mer info, se www.conoa.se 

Om bolaget:

IT-infrastrukturlösningar som utvecklas enligt open source-modellen driver innovation och användandet har vuxit explosionsartat under de senaste åren. Conoa var tidiga med att identifiera trenden och startade verksamheten 2012 i syfte att erbjuda lönsamma, framtidssäkra och flexibla Linux-miljöer.

Idag transformerar Conoa traditionell infrastruktur till hybrida molnlösningar och container-teknologier. Sedan starten har man byggt och implementerat hybrida infrastrukturlösningar för flera av Sveriges mest framgångsrika företag.

Om rollen:

Conoa utvecklas stabilt med engagerade konsulter och attraktiva kunder. För att nu ta nästa steg i vår expansion söker vi en säljande konsultchef till ett av våra team.
Teamet består av seniora och kunniga konsulter med gedigen teknisk specialistkunskap. Din uppgift blir att kombinera försäljning med rekrytering och personalansvar, allt i en växelvis balans så att långsiktig tillväxt säkras samtidigt som konsulterna fortsätter att ha intressanta och utvecklande uppdrag.
Du kommer att jobba tätt med övriga team där ni hjälps åt att optimera verksamheten.

Placering är Conoas kontor på  Tegnergatan i Stockholm och du rapporterar till VD.

Din bakgrund:

Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område, vilken gett dig en generell teknisk systemförståelse. Du har gedigen kunskap inom försäljning och stor vana av att arbeta i hela leveranskedjan, från första kundmöte till slutförd leverans. Du trivs med såväl självständigt arbete som att leda och samarbeta med andra. Har du verkat inom Conoas teknikområden är det förstås ett stort plus.

Om dig:

Som person går du enkelt mellan teknik, människor och affärer. Du drivs av att kunna erbjuda kunderna högkvalitativa lösningar inom ett kvalificerat område som bara växer.

Du är utåtriktad och handlingskraftig med en förmåga att se helheten men också kunna fördjupa dig vid behov. Vidare är du strukturerad och motiveras av att leda projektgrupper mot uppsatta mål med starkt leveransfokus.  Du är bra på att kommunicera, skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. 

Om denna rekrytering:

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Denna rekrytering görs i samarbete med Novare Search & Selections. Gör din ansökan här. För mer information är du välkommen att kontakta Charlotta Cedermark på 0735-233004 eller charlotta.cedermark@novare.se.

Vänligen notera att eventuella ansökningar via formuläret nedan vidarebefordras till Novare Search & Selections och att du genom ansökan även accepterar deras integritetspolicy.

Omfattning och tillträde

Jobbkategori: Sälj
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka in en ansökan

Tillåtna filtyper .pdf, .doc, .docx

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss