Konsultchef

På Conoa blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps. 

Jobba hos Conoa illustration

Conoa söker en konsultchef där du får arbeta tillsammans med drivna kollegor inom sälj och marknad. Dina tekniska kollegor tillhör Sveriges främsta specialister inom några IT-världens hetaste tekniker såsom Kubernetes, cloud native och container-teknologi.

På Conoa är vi alla ”doers” som hugger in där det behövs, vi har roligt tillsammans och delar kunskap med varandra. Linux och open source finns i vårt DNA och vi arbetar hårt för att ständigt utvecklas inom dessa områden.

Som konsultchef arbetar du i roll där du ansvarar för ett team av konsulter. Rekrytering, personalutveckling och administration är dina ansvarsområden.

Om rollen som konsultchef på Conoa

Conoa utvecklas stabilt med engagerade konsulter och attraktiva kunder. För att nu ta ytterligare ett steg i vår expansion söker vi en konsultchef till ett av våra team.

Teamet består av seniora konsulter med gedigen teknisk specialistkunskap. Du kommer att ansvara för rekrytering och ha personalansvar, allt i en växelvis balans så att långsiktig tillväxt säkras samtidigt som konsulterna fortsätter att ha intressanta och utvecklande uppdrag.

Våra kunder är ofta medelstora och stora företag med bas i Stockholmsområdet. Men vi hjälper kunder i hela Norden. Din placering är Conoas kontor på Tegnérgatan i Stockholm.

Vi söker

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av personaladministration och rekrytering. Du har stor vana av att stötta säljorganisationen i hela leveranskedjan, från första kundmöte till slutförd leverans. Du trivs med såväl självständigt arbete, som att leda och samarbeta med andra.

För att bredda teamets kompetens ser vi gärna att du som söker har en teknisk bakgrund. Det kan vara genom högre utbildning inom IT, eller tidigare erfarenhet som konsult.

Du är utåtriktad och handlingskraftig med en förmåga att se helheten. Vidare är du strukturerad och motiveras av att leda grupper mot uppsatta mål med starkt leveransfokus. Du är bra på att kommunicera, älskar att ställa frågor och är inte rädd för att göra din åsikt hörd. Att bygga starka relationer och ge ett förtroendeingivande intryck är en nyckel till framgång.

Krav för att lyckas i rollen som konsultchef

  • Erfarenhet av personaladministration och/eller rekrytering
  • Du har mycket hög förståelse för hur större IT-organisationer fungerar och de utmaningar de möter dagligen
  • Grundläggande teknisk IT-kompetens (server, cloud, mjukvara)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande

  • Erfarenhet av hela leveranskedjan, från första kundmöte till slutförd leverans.
  • Förståelse för cloud native, Kubernetes och container-teknologi
  • Arbetat strukturerat i system för personaladministration, skills management, tidsredovisning, CRM med mera
  • Arbetat med moderna verktyg/plattformar för rekrytering
  • Erfarenhet och vilja att tala inför större publik

Kontakta rekryterande chef Pär Bergman på [email protected] för frågor tjänsten.


Jobbkategori: Admin HR Sälj
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Linux och open source-baserade lösningar är grundbultar i modern infrastruktur. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

2015 inleddes vår satsning inom container-teknologi då vi blev första partner i Europa till Docker. Resan fortsatte med viktiga roller i stora kundprojekt, och att vi som första bolag i Sverige utsågs till både Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) och Kubernetes Training Partner (KTP). Under dessa år har vi växt fram som en av Sveriges främsta specialister inom Kubernetes, cloud native och container-teknologi.

Nu är vi för sjätte året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges ledande företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.

Sedan april 2021 är vi en del av Proact. Genom samgåendet får vi ännu större möjlighet att utvecklas som specialister, samt att bredda våra tjänster och geografiska närvaro.