Kubernetes- och Cloud Native-konsult i Göteborg

Conoa bygger ett team av Kubernetes och cloud native-specialister i Göteborg. Vill du vara med på resan? Sök idag!

Hos oss blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps.

Jobba hos Conoa illustration

Conoa hjälper företag att modernisera IT-infrastruktur med fokus på Kubernetes, cloud native, container-teknologi, hybrid cloud, IaC, CI/CD, automatisering och DevOps.

Linux och open source finns i vårt DNA, och vi utvecklas ständigt genom att dela kunskap med varandra. Vi satsar stenhårt på kompetensutveckling genom en generös utbildningsbudget, och våra medarbetare belönas för att hålla sina kunskaper i absolut framkant.

Vi bygger nu ett team i Göteborg som vill bygga modern IT-infrastruktur med ledande verktyg och lösningar. Teamets fokus finns inom områden som hybrid cloud, cloud native och Kubernetes.

Vad vi letar efter

Vi söker nu flera Kubernetes-konsulter som blir en viktig del av vår satsning i Göteborg. Vi söker seniora medarbetare som kan ta rollen som lösningsarkitekter, men även tekniker som vill ingå i DevOps-team eller arbeta med drift och utveckling av befintliga Kubernetes och containerplattformar.

För att lyckas har du jobbat professionellt med Linux och automatisering i minst 5-6 år.

Conoa är ett av de absolut främsta bolagen inom sin nisch och här finner 30 grymma kollegor som alla har samma intresse, bygga modern IT-infrastruktur med Kubernetes och containers för cloud native applikationer.

När du arbetar som konsult hos Conoa är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta bra med andra.

Din bakgrund

  • Gedigen kompetens inom Linux, automatisering och modern IT-infrastruktur
  • Erfarenhet av Kubernetes och containers
  • Erfarenhet av att arbeta med publika moln och on-prem
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Ansible
  • CI/CD pipelines (Jenkins, ArgoCD…)
  • Erfarenhet av plattformar som OpenShift, Rancher, Mirantis/Docker eller motsvarande

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta med spännande utmaningar och projekt i moderna IT-miljöer där skalbarhet, säkerhet och automatisering är prioriterat.

På Conoa finns ett erfaret team med säljare och konsultchefer, som genom moderna arbetssätt och rätt nätverk hittar det perfekt uppdraget för dig.

Du kommer att arbeta med längre uppdrag på 6 månader till 2 år, där du utmanas och får använda din kompetens på bästa sätt. För den som vill kan detta kombineras med kortare specialistuppdrag, utbildning och workshops. Du erbjuds en fast anställning med trygga villkor och generös ersättning.

Under uppdrag kommer du att arbeta som en del av kundens team, på distans eller på plats.

2022 anställer vi flera nya kollegor, så vänta inte – skicka in din ansökan och kontakta oss redan idag!

Omfattning och tillträde

Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Linux och open source-baserade lösningar är grundbultar i modern infrastruktur. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

2015 inleddes vår satsning inom container-teknologi då vi blev första partner i Europa till Docker. Resan fortsatte med viktiga roller i stora kundprojekt, och att vi som första bolag i Sverige utsågs till både Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) och Kubernetes Training Partner (KTP). Under dessa år har vi växt fram som en av Sveriges främsta specialister inom Kubernetes, cloud native och container-teknologi.

Nu är vi för sjätte året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges ledande företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.

Sedan april 2021 är vi en del av Proact. Genom samgåendet får vi ännu större möjlighet att utvecklas som specialister, samt att bredda våra tjänster och geografiska närvaro.

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »