Kubernetes Engineer

På Conoa blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps. 

Jobba hos Conoa illustration

Är du vår nya Kubernetes Engineer?

Hos Conoa gör vi verkligen det som andra konsultbolag säger att dom gör. Vi satsar stenhårt på kompetensutveckling och medarbetare belönas för att hålla sina kunskaper uppdaterade. Hos oss får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor som har arbetat med Kubernetes, container-teknik och cloud native i produktion under många år.

På Conoa har vi roligt tillsammans och vi delar kunskap med varandra genom personliga möten och digitala verktyg. Linux och open source finns i vårt DNA och vi arbetar hårt för att ständigt utvecklas inom dessa områden.

Som Kubernetes Engineer på Conoa får du arbeta i en konsultroll där du stödjer våra kunder i modernisering av deras IT-miljöer. För oss handlar modernisering om design och implementation av miljöer som bygger på container-teknologi, Kubernetes och hybrid cloud.

Våra konsulter erbjuds en varierad vardag där ett längre uppdrag kan varvas med kortare punktinsatser, om tid och intresse finns. Conoas kunder är oftast medelstora och stora företag som har sin bas i Stockholmsområdet.

Conoa är Sveriges enda företag som CNFC har valt ut till Kubernetes Certified Service Provider och Kubernetes Training Provider. Du kan läsa mer om detta här. Hos oss får du arbeta tillsammans med kollegor som tillhör Sveriges främsta specialister inom bland annat Kubernetes, container, Docker Enterprise, Rancher och OpenShift.

Din bakgrund:

  • Kompetens inom Kubernetes
  • Kompetens inom container och ekosystemet kring container
  • Linux och open source är din hemmaplan
  • Du har arbetat i verksamhetskritiska it-miljöer. Gärna både on-prem och i molnet.

Meriterande erfarenhet

  • Docker Enterprise, OpenShift, Rancher eller någon container-plattormarna från VMware, AWS, Azure eller Google.
  • Verktyg och lösningar för CI/CD, säkerhet och persistent lagring med mera från ekosystemet kring Kubernetes

Om dig:

Du har ett genuint intresse för Kubernetes, container, open source och Cloud Native infrastruktur, och vill utvecklas mer i detta område. Du känner dig bekväm i en konsultroll där du förväntas sätta dig in kundens verksamhet och förstå deras utmaningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, och ger ett förtroendeingivande intryck.

Omfattning och tillträde

Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Linux och open source-baserade lösningar är grundbultar i modern infrastruktur. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

2015 inleddes vår satsning inom container-teknologi då vi blev första partner i Europa till Docker. Resan fortsatte med viktiga roller i stora kundprojekt, och att vi som första bolag i Sverige utsågs till både Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) och Kubernetes Training Partner (KTP). Under dessa år har vi växt fram som en av Sveriges främsta specialister inom Kubernetes, cloud native och container-teknologi.

Nu är vi för sjätte året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges ledande företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.

Sedan april 2021 är vi en del av Proact. Genom samgåendet får vi ännu större möjlighet att utvecklas som specialister, samt att bredda våra tjänster och geografiska närvaro.