Kubernetes Specialist - Conoa

Kubernetes Specialist


Vill du arbeta med Kubernetes tillsammans med kollegor som tillhör Sveriges främsta specialister?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra tekniska lösningar. Vi hjälper främst större bolag att bygga modern hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, Linux, microservices, container och automatisering. Bolaget, som grundades 2012, har idag ca 30 anställda och har flera år utnämnts till Gasellföretag.


Om rollen som Kubernetes Specialist

Som konsult arbetar du oftast på plats ute hos kund i en roll där du utvecklar, moderniserar och automatiserar it-miljöer. I din roll ligger fokus på Kubernetes och container.

Hos Conoa erbjuds du en varierad vardag där längre uppdrag kan varvas med kortare punktinsatser hos våra kunder i Stockholmsområdet.

På Conoa får du arbeta tillsammans med kollegor som tillhör Sveriges främsta specialister inom bland annat Kubernetes, Docker, Docker EE, Rancher och OpenShift. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsmiljö där alla medarbetare får möjlighet att arbeta i spännande projekt med den senaste tekniken. Våra ledord är utvecklingtrivsel och trygghet och du kan läsa mer om vad vi menar med det på conoa.se/karriar


Din bakgrund:

  • Hög teknisk kompetens inom Kubernetes och container-orkestrering
  • Hög kompetens inom Docker och ekosystemet kring container
  • Kompetens inom cloud/hybrid cloud
  • Generell Linux-kompetens
  • För den här rollen är det även meriterande med erfarenhet inom Docker EE, Red Hat OpenShift, Rancher eller någon av de stora molnleverantörernas container-plattormar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska


Om dig:

Du har ett genuint teknisk intresse och drivs av att ständigt lära dig nya tekniker. Du känner dig bekväm i en konsultroll där du förväntas sätta dig in kundens verksamhet och förstå deras utmaningar. Du är bra på att kommunicera och ger ett förtroendeingivande intryck. 


Om Conoa:

IT-infrastrukturlösningar som utvecklas enligt open source-modellen driver innovation och användandet har vuxit explosionsartat under de senaste åren. Conoa var tidiga med att identifiera trenden och startade verksamheten 2012 i syfte att erbjuda lönsamma, framtidssäkra och flexibla Linux-miljöer. 

Idag transformerar Conoa traditionell infrastruktur till hybrida molnlösningar och container-teknologier. Sedan starten har man byggt och implementerat hybrida infrastrukturlösningar för flera av Sveriges mest framgångsrika företag.

Conoa är Sveriges enda företag som CNFC har valt ut till Kubernetes Certified Service Provider och Kubernetes Training Provider. Du kan läsa mer om detta här.


Omfattning och tillträde

Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka in en ansökan

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska