Senior DevOps Engineer - Conoa

Senior DevOps Engineer


Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra tekniska lösningar. Bolaget hjälper främst större bolag att bygga modern hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Bolaget, som grundades 2012, har idag ca 30 anställda och har flera år utnämnts till Gasellföretag.


Om Conoa:

IT-infrastrukturlösningar som utvecklas enligt open source-modellen driver innovation och användandet har vuxit explosionsartat under de senaste åren. Conoa var tidiga med att identifiera trenden och startade verksamheten 2012 i syfte att erbjuda lönsamma, framtidssäkra och flexibla Linux-miljöer. 

Idag transformerar Conoa traditionell infrastruktur till hybrida molnlösningar och container-teknologier. Sedan starten har man byggt och implementerat hybrida infrastrukturlösningar för flera av Sveriges mest framgångsrika företag.


Om rollen som Senior DevOps Engineer

Som konsult arbetar du oftast på plats ute hos kund i en roll där du utvecklar, moderniserar och automatiserar it-miljöer. Hos Conoa erbjuds du en varierad vardag där längre uppdrag kan varvas med kortare punktinsatser hos våra kunder i Stockholmsområdet. Conoas kunder är oftast medelstora och stora företag.

På Conoa får du arbeta tillsammans med kollegor som tillhör Sveriges främsta specialister inom infrastruktur baserad på open source. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsmiljö där alla medarbetare får möjlighet att arbeta i spännande projekt med den senaste tekniken. Våra ledord är utvecklingtrivsel och trygghet och du kan läsa mer om vad vi menar med det på conoa.se/karriar


Din bakgrund:
  • Flera års erfarenhet av arbete i DevOps-miljöer där du har ansvarat för infrastrukturen
  • Hög kompetens inom CI/CD
  • Hög kompetens inom automatisering
  • Kompetens inom Kubernetes/container
  • Kompetens inom cloud/hybrid cloud
  • Generell Linux-kompetens
  • Goda kunskaper i svenska och engelska


Om dig:

Du har ett genuint teknisk intresse och drivs av att ständigt lära dig nya tekniker. Du känner dig bekväm i en konsultroll där du förväntas sätta dig in kundens verksamhet och förstå deras utmaningar. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. 


Omfattning och tillträde

Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka in en ansökan

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska