Senior DevOps-konsult

Senior DevOps-konsult till Conoa. Vi söker flera DevOps Engineers som vill bygga modern IT-infrastruktur med ledande verktyg och lösningar.

Hos oss blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps.

Jobba hos Conoa illustration

Senior DevOps-konsult till Conoa

Vi söker nu fler kollegor för en roll som Senior DevOps-konsult. Conoa hjälper företag att modernisera IT-infrastruktur med fokus på Kubernetes, cloud native, container-teknologi, hybrid cloud, IaC, CI/CD, automatisering och DevOps.

Linux och open source finns i vårt DNA, och vi utvecklas ständigt genom att dela kunskap med varandra. Vi satsar stenhårt på kompetensutveckling genom en generös utbildningsbudget, och våra medarbetare belönas för att hålla sina kunskaper i absolut framkant. Läs mer om hur det är att jobba hos Conoa.

Vi söker fler Seniora DevOps-konsulter som vill bygga modern IT-infrastruktur med ledande verktyg och lösningar.

Vad vi letar efter

Vi söker en DevOps Engineer som vill arbeta tillsammans med våra kunder som är ledande bolag i Sverige och övriga Norden. Du kommer att arbeta som en integrerad del i våra kunders team för att garantera säkerhet, tillgänglighet, prestanda, skalbarhet och automatisering av infrastruktur.

Utöver detta kommer en viktig del av jobbet vara att bygga pipelines för build och deploy (CI/CD).

När du arbetar som Senior DevOps-konsult hos Conoa är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta bra med andra.

Din bakgrund

  • Kompetens inom Linux
  • Erfarenhet av olika arbetssätt kopplat till DevOps
  • Duktig på scripting eller programmering
  • Erfarenhet av teknologier för deployment och orkestrering
  • Erfarenhet från en eller flera av de stora molnplattformarna AWS, GCP eller Azure
  • Flytande i svenska och engelska

Exempel på verktyg som är meriterande att kunna

  • Kubernetes, Docker, Istio, Ansible, Terraform och Jenkins
  • Azure DevOps och AWS CodePipeline
  • OpenShift, Rancher eller Mirantis container-plattform

Vad vi erbjuder

I rollen som Senior DevOps-konsult erbjuds du en möjlighet att arbeta med spännande utmaningar och projekt i moderna IT-miljöer där skalbarhet, säkerhet och automatisering är prioriterat.

På Conoa finns ett erfaret team med säljare och konsultchefer, som genom moderna arbetssätt och rätt nätverk hittar det perfekt uppdraget för dig. Läs mer om Conoas konsulttjänster.

Du kommer att arbeta med längre uppdrag på 6 månader till 2 år, där du utmanas och får använda din kompetens på bästa sätt. För den som vill kan detta kombineras med kortare specialistuppdrag, utbildning och workshops. Du erbjuds en fast anställning med trygga villkor och generös ersättning.

Under uppdrag kommer du att arbeta som en del av kundens team, på distans eller på plats.

2022 anställer vi flera nya kollegor, så vänta inte – skicka in din ansökan och kontakta oss redan idag!

Kontakta Pär Bergman, [email protected] för mer information om denna tjänst.

Senior DevOps-konsult söks av Conoa
Senior DevOps-konsult söks av Conoa
Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Linux och open source-baserade lösningar är grundbultar i modern infrastruktur. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

2015 inleddes vår satsning inom container-teknologi då vi blev första partner i Europa till Docker. Resan fortsatte med viktiga roller i stora kundprojekt, och att vi som första bolag i Sverige utsågs till både Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) och Kubernetes Training Partner (KTP). Under dessa år har vi växt fram som en av Sveriges främsta specialister inom Kubernetes, cloud native och container-teknologi.

Nu är vi för sjätte året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges ledande företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.

Sedan april 2021 är vi en del av Proact. Genom samgåendet får vi ännu större möjlighet att utvecklas som specialister, samt att bredda våra tjänster och geografiska närvaro.

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »