Senior DevOps

På Conoa blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps. 

Jobba hos Conoa illustration

Om rollen som Senior DevOps

Som konsult arbetar du i en roll där du utvecklar, moderniserar och automatiserar IT-miljöer. Hos Conoa erbjuds du en varierad vardag där dina längre uppdrag kan varvas med kortare punktinsatser. Conoas kunder är oftast medelstora och stora företag i Stockholmsområdet.

Conoa söker nu fler kollegor som som har spetskompetens inom DevOps, Infrastructure as Code, automatisering, Cloud Native och Linux.

Din bakgrund

 • Du har troligtvis bred Linux-kompetens och har jobbat med olika distributioner under flera års tid
 • Du har flera års erfarenhet av arbete i DevOps-miljöer där du har ansvarat för infrastrukturen
 • Infrastructure as Code, automatisering och CI/CD ligger dig varmt om hjärtat
 • Du har arbetat med molnlösningar
 • Du har erfarenhet av och vill lära dig mycket mer om container och Kubernetes
 • Du har arbetat i stora och verksamhetskritiska it-miljöer

Meriterande erfaren

 • Red Hat Enterprise Linux eller annan Enterprise Linux-distribution
 • Ansible, Terraform, AWS Cloud Formation, Puppet eller likande
 • Jenkins, TeamCity, Bamboo, Git, Gitlab eller likande
 • AWS, Azure, GCP eller IBM Cloud
 • Kubernets, Docker, Docker Enterprise, OpenShift eller Rancher

Om dig

Du har ett genuint intresse för linux och open source, och vill ständigt lära dig nya tekniker. Du känner dig bekväm i en konsultroll där du förväntas sätta dig in kundens verksamhet och förstå deras utmaningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, och ger ett förtroendeingivande intryck.

Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa är specialister inom Kubernetes, container-teknologi, Enterprise Open Source och Linux. Genom konsulttjänster, utbildning och rätt produkter hjälper vi företag i deras förändringsarbete mot en container-baserad, cloud native infrastruktur. 

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Open Source-baserade lösningar är vägen framåt. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

Nu är vi för fjärde året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges största företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.