Senior Linux Engineer

På Conoa blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps. 

Jobba hos Conoa illustration

Om rollen som Linux Engineer

Just nu söker vi en ny kollega till ett kommande uppdrag med start så snart som möjligt.

Som konsult arbetar du i en roll där du utvecklar, moderniserar och automatiserar kundens IT-miljö. Uppdraget är i Stockholmsområdet men kan under rådande omständigheter utföras remote.

Din bakgrund:

  • Minst 5 års erfarenhet av arbete i stora Linux-miljöer
  • Hög kompetens inom områden som nätverk, lagring och virtualisering
  • Hög kompetens inom automatisering av infrastruktur
  • Viss erfarenhet från container och Kubernetes
  • Viss erfarenhet av publika och privata moln

Om dig:

Du har ett genuint intresse för Linux och open source, och vill fördjupa din kompetens inom hybrid cloud, container och Kubernets,. Du känner dig bekväm i en konsultroll där du förväntas sätta dig in kundens verksamhet och förstå deras utmaningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, och ger ett förtroendeingivande intryck.

Omfattning och tillträde

Jobbkategori: IT
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx

Om Conoa

Conoa är specialister inom Kubernetes, container-teknologi, Enterprise Open Source och Linux. Genom konsulttjänster, utbildning och rätt produkter hjälper vi företag i deras förändringsarbete mot en container-baserad, cloud native infrastruktur. 

Conoa grundades 2012 med en stark övertygelse om att Open Source-baserade lösningar är vägen framåt. Vårt mål var att bygga ett starkt teknikfokuserat företag med en företagskultur som främjar kompetensutveckling för att ständigt vara relevanta och hjälpa företag in i nya IT-miljöer.

Nu är vi för fjärde året i rad utsedda till DI Gasell företag och dessutom utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Vi har förmånen att ha ett 30-tal av Sveriges främsta specialister som medarbetare och vi hjälper några av Sveriges största företag att implementera modern Cloud Native infrastruktur.