Jobba hos Conoa

Hos Conoa får du jobba tillsammans med några av Sveriges absolut främsta experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps.

Är du vår nästa kollega?

Jobba hos Conoa illustration

Jobba på conoa

Hos Conoa blir du kollega med några av Sveriges mest erfarna experter inom Kubernetes, Container, Enterprise Open Source, Linux, Hybrid Cloud, IaC, CI/CD, Automatisering och DevOps. Verksamheten genomsyras av hög teknisk kompetens och drivs alltid med ett öga på den moderna teknikutvecklingen.

Daniel Sigwid

Lösningsarkitekt och co-founder, Conoa

När jag, Kenneth och Thomas startade Conoa var målet att bygga upp ett företag med familjär känsla där vi själva skulle vilja vara anställda. För oss är det viktigt att tekniken alltid får stå i centrum och främja en kultur där vi delar med oss av kunskap till varandra.

Utveckling

Conoa förenar teknisk innovation med professionell och personlig utveckling. Som konsult hos oss ges du möjlighet att arbeta med den allra senaste tekniken inom IT-infrastruktur och open source. Du arbetar tillsammans med några av branschens främsta specialister, med några av Sveriges största företag som kunder. Conoa satsar hårt på kompetensutveckling genom bland annat intern kunskapsöverföring, utbildning, workshops och konferenser, och driver individuellt framtagna utvecklingsplaner tillsammans med alla medarbetare.

I vår personalstyrka finns några av Sveriges absolut främsta experter inom it-infrastruktur byggd på Linux och open source. Verksamheten genomsyras av hög teknisk kompetens och drivs alltid med ett öga på den moderna teknikutvecklingen. Vi uppdaterar och optimerar regelbundet vårt utbud av tjänster, lösningar och utbildningar utefter förändringar i IT-landskapet, och strävar alltid efter att ge våra kunder lösningar anpassade för dagens teknik och villkor.

Trivsel

Trivsel på arbetet är helt avgörande för att utvecklas. Vi erbjuder en arbetsplats med bra företagskultur och god sammanhållning där du som anställd får möta likasinnade open source-entusiaster i en kreativ och positiv miljö. Conoa arrangerar återkommande events, workshops och utbildningar, ibland internt och ofta tillsammans med kunder och partners. En gång i månaden samlar vi alla medarbetare för möte som följs av sociala aktiviteter. Vi anordnar dessutom årliga konferensresor, vilket brukar vara mycket uppskattat!

Trygghet

Ingen trivsel utan trygghet. Som anställd hos Conoa arbetar du under normala arbetstider, med trygga lönevillkor och i en platt organisationsstruktur där det är nära till beslut och allas synpunkter och åsikter beaktas. Hos Conoa erbjuds alla ett väl genomarbetat kompensationspaket med bland annat tjänstepension, försäkringar, hälsokontroll, 30 semesterdagar, friskvård och utbildning.

Lediga tjänster

Mårten Cassel
Mårten CasselSenior DevOps Engineer​
Läs mer
Som konsult hos Conoa är jag under ständig utveckling eftersom uppdragen ofta innebär att jag får använda helt nya tekniker och lösningar. Något som särskiljer Conoa är att det nästan alltid finns en erfaren kollega som kan ge stöd och råd när det behövs!
Daniel Sigwid
Daniel SigwidLösningsarkitekt och co-founder, Conoa
Läs mer
När jag, Kenneth och Thomas startade Conoa var målet att bygga upp ett företag med familjär känsla där vi själva skulle vilja vara anställda. För oss är det viktigt att tekniken alltid får stå i centrum och främja en kultur där vi delar med oss av kunskap till varandra.

Spontanansökan

Är du teknikentusiast och vill arbeta med nästa generations IT-infrastruktur i ett växande företag? Vi söker ständigt personer med hög kompetens inom hybrida molnlösningar, container-teknologi och micro services. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort!