Karriär hos Conoa | Arbeta med utveckling av modern it-infrastruktur

Utveckling

Conoa förenar teknisk innovation med professionell och personlig utveckling. Som konsult hos oss ges du möjlighet att arbeta med den allra senaste tekniken inom IT-infrastruktur och open source. Du arbetar tillsammans med några av branschens främsta specialister, med några av Sveriges största företag som kunder. Conoa satsar hårt på kompetensutveckling genom bland annat intern kunskapsöverföring, utbildning, workshops och konferenser, och driver individuellt framtagna utvecklingsplaner tillsammans med alla medarbetare.

Trivsel

Trivsel på arbetet är helt avgörande för att utvecklas. Vi erbjuder en arbetsplats med bra företagskultur och god sammanhållning där du som anställd får möta likasinnade open source-entusiaster i en kreativ och positiv miljö. Conoa arrangerar återkommande events, workshops och utbildningar, ibland internt och ofta tillsammans med kunder och partners. En gång i månaden samlar vi alla medarbetare för möte som följs av sociala aktiviteter. Vi anordnar dessutom årliga konferensresor, vilket brukar vara mycket uppskattat!

Trygghet

Ingen trivsel utan trygghet. Som anställd hos Conoa arbetar du under normala arbetstider, med trygga lönevillkor och i en platt organisationsstruktur där det är nära till beslut och allas synpunkter och åsikter beaktas. Hos Conoa erbjuds alla ett väl genomarbetat kompensationspaket med bland annat tjänstepension, försäkringar, hälsokontroll, 30 semesterdagar, friskvård och utbildning.

Lediga tjänster

Spontanansökan

Är du teknikentusiast och vill arbeta med nästa generations IT-infrastruktur i ett växande företag? Vi söker ständigt personer med hög kompetens inom hybrida molnlösningar, container-teknologi och micro services. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort!

Daniel Sigwid

Lösningsarkitekt och co-founder


När jag, Kenneth och Thomas startade Conoa var målet att bygga upp ett företag med familjär känsla där vi själva skulle vilja vara anställda. För oss är det viktigt att tekniken alltid får stå i centrum och främja en kultur där vi delar med oss av kunskap till varandra.
 
 

Mårten Cassel

Senior infrastrukturkonsult


Som konsult hos Conoa är jag under ständig utveckling eftersom uppdragen ofta innebär att jag får använda helt nya tekniker och lösningar. Något som särskiljer Conoa är att det nästan alltid finns en erfaren kollega som kan ge stöd och råd när det behövs!
Vill du veta mer om Conoa?
Se kommande kurstillfällen, workshops och event.

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska