Är du vår nya kollega?
Se aktuella jobb

Karriär som konsult hos Conoa

Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta som konsult med att driva utvecklingen av modern it-infrastruktur hos några av Sveriges mest framgångsrika företag?

Att jobba hos Conoa

Hos Conoa får du arbeta i ett lönsamt och växande företag tillsammans med kollegor som är några av Sveriges främsta experter inom enterprise Linux och open source. Vi söker ännu fler medarbetare som har ett gediget teknikintresse och som vill vara del av ett team som är under ständigt utveckling.

Som konsult hos Conoa har du fokus på att använda den senaste tekniken för att leverera nytta till kunden. Just nu är vi extra intresserad av dig som har hög kompetens inom hybrida molnlösningar, container-teknologi och micro services.

whiteboard-fia-nicola-kvadrat

Trivs och utvecklas på jobbet

Vi är övertygande om att det bästa sättet att nå våra högt ställda mål är att skapa en arbetsplats med god stämning och sammanhållning, där vi har kul tillsammans.

Vi satsar hårt på kompetensutveckling för att vi alltid ska ligga i framkant med den senaste tekniken. Det gör vi bland annat genom återkommande Conoa TechDay och utbildningar tillsammans med våra partners. Utöver detta har varje medarbetare en individuell utvecklingsplan.

Det är viktigt att ha kul också. En gång i månaden samlar vi alla medarbetare för månadsmöte som avslutas med aktiviteter och god middag. På våra årliga konferensresor får du uppleva spännande platser och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Just nu söker vi

Linux Engineers

Vi söker dig som har arbetat några år som Linux Engineer i större driftsmiljöer och är duktig på automatisering. Du har även god kunskap om nätverk, operativsystem och applikationer.

Läs mer och ansök »

Senior Infrastructure/DevOps Engineers

Vi söker en person som tycker att cloud, containers och open source är det bästa som finns. Antagligen har du arbetat med systemadministration under ett par år och har under senare år insett fördelarna med container-baserad infrastruktur.

Läs mer och ansök

Thomas Ljungfeldt Kontaktuppgifter Conoa

“God sammanhållning och gemenskap är något som vi verkligen prioriterar på Conoa. Vi samlar alla medarbetare för månadsmöten och erbjuder ofta workshops eller utbildning däremellan.

Vi satsar hårt på intern kunskapsöverföring, formella utbildningar och certifieringsprogram. Ständig kompetensutveckling är avgörande så att våra medarbetare både får möjlighet att bredda sin kompetens och fördjupa sina befintliga specialkunskaper. 

THOMAS LJUNGFELDT   •   CEO

VILL DU BLI EN AV OSS? ANSÖK IDAG!

KONTAKTA CONOA

Adress:
Tegnérgatan 35
111 61 Stockholm

Telefon:
08-32 77 00

E-post:
jobb@conoa.se

Webb:
Conoa.se