Vill du bli del av Sveriges främsta team inom cloud native?

På Conoa samlas de vassaste experterna inom Linux, k8s och cloud

I snart ett decennium har Conoa varit en ledande leverantör av tjänster och produkter för modernisering av IT-infrastruktur. Med fokus på Kubernetes, container, cloud, Linux, automatisering och DevOps har vi hjälpt mer än 200+ kunder i Norden.

Vi växer snabbt och är alltid på jakt efter fler kollegor!

kristina lindquist conoa

Kristina Lindquist, Talent Acquisition

Kontakta Kristina på [email protected] eller +46 (0)73-982 12 02 för för mer information om våra lediga tjänster.

Hittar du ingen tjänst som passar dig just nu? Gör en spontanansökan!

Lediga tjänster just nu

Mårten Cassel
Mårten CasselSenior DevOps Engineer​
Läs mer
I min roll som konsult är jag under ständig utveckling eftersom uppdragen ofta innebär att jag får använda helt nya tekniker och lösningar. Något som särskiljer Conoa är att det nästan alltid finns en erfaren kollega som kan ge stöd och råd när det behövs!
Daniel Sigwid
Daniel SigwidKonsultchef och co-founder, Conoa
Läs mer
Jag har själv varit konsult fram tills nyligen och vet hur skönt det är att svaret på (nästan) alla dina frågor finns ett slack-meddelande bort. För oss är det oerhört viktigt att tekniken alltid får stå i centrum och att vi har en kultur där vi delar med oss av kunskap till varandra. På Conoa får man verkligen jobba tillsammans med branschens främsta!

Utveckling, trivsel och trygghet

Utveckling

Conoa förenar teknisk innovation med professionell och personlig utveckling. Som konsult hos oss ges du möjlighet att arbeta med den allra senaste tekniken inom IT-infrastruktur och open source. Du arbetar tillsammans med några av branschens främsta specialister, med några av Sveriges största företag som kunder. Conoa satsar hårt på kompetensutveckling genom bland annat intern kunskapsöverföring, utbildning, workshops och konferenser, och driver individuellt framtagna utvecklingsplaner tillsammans med alla medarbetare.

I vår personalstyrka finns några av Sveriges absolut främsta experter inom it-infrastruktur byggd på Linux och open source. Verksamheten genomsyras av hög teknisk kompetens och drivs alltid med ett öga på den moderna teknikutvecklingen. Vi uppdaterar och optimerar regelbundet vårt utbud av tjänster, lösningar och utbildningar utefter förändringar i IT-landskapet, och strävar alltid efter att ge våra kunder lösningar anpassade för dagens teknik och villkor.

Trivsel

Trivsel på arbetet är helt avgörande för att utvecklas. Vi erbjuder en arbetsplats med bra företagskultur och god sammanhållning där du som anställd får möta likasinnade open source-entusiaster i en kreativ och positiv miljö. Conoa arrangerar återkommande events, workshops och utbildningar, ibland internt och ofta tillsammans med kunder och partners. En gång i månaden samlar vi alla medarbetare för möte som följs av sociala aktiviteter. Vi anordnar dessutom årliga konferensresor, vilket brukar vara mycket uppskattat!

Trygghet

Ingen trivsel utan trygghet. Som anställd hos Conoa arbetar du under normala arbetstider, med trygga lönevillkor och i en platt organisationsstruktur där det är nära till beslut och allas synpunkter och åsikter beaktas. Hos Conoa erbjuds alla ett väl genomarbetat kompensationspaket med bland annat:

  • tjänstepension
  • försäkringar
  • hälsokontroll
  • 30 semesterdagar
  • friskvård
  • utbildning
  • bonus för certifieringar

Rekryteringsprocess

Vi har en en effektiv process där du direkt intervjuas av en erfaren och kunnig person som är anställd på Conoa. 

Fyll i ansökan

Avstämning via telefon

Intervju med rekryterade chef

Fyll i kompetensmatris

Intervju med teknikfokus

Erbjudande

Spontanansökan

Är du teknikentusiast och vill arbeta med nästa generations IT-infrastruktur i ett växande företag? Vi söker ständigt personer med hög kompetens inom hybrida molnlösningar, container-teknologi och micro services. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort! 

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »