Conoas konferens på Malta 2018

Konferensresan 2018 gick till St Julians på Malta där vi fick fyra härliga dagar tillsammans. Stormvindar och tio meter höga vågor blandades med strålande sol. Eftersom vi har många nya medarbetare var temat för årets höstkonferens att lära känna Conoa och varandra bättre. Vi fick även en intensivutbuildning i agila metoder. Som vanligt var den årliga höstkonferensen en höjdpunkt på året!

Conoas höstkonferens

Under konferensens första pass fick vi en uppdatering om att Conoa växer och går bra. Vi höll även en gruppövning där vi identifierade vilka open source-lösningar som är heta och populära just nu. Som avslutning på dagen hade vi en uppskattad övning för att lära känna varandra bättre.

Dag två fick vi en introduktion till agilt arbetssätt av Håkan Lövén. Det var riktigt intressant att få en rejäl genomgång av varför det agila arbetssättet har växt sig så starkt och hur det används i praktiken. Dagen avslutades med en rundtur på Segways vid Dingli Cliffs – riktigt kul, fina vyer och inga olyckor!

Malta bjöd även på sightseeing, bad, en och annan barrunda, och inte minst långa och trevliga middagar!

Vill du följa med på konferens 2019?

Som konsult spenderar man en stor del av sin arbetstid ute hos kund. Därför är konferenserna ett viktigt tillfälle för att svetsa samman gruppen och lära känna varandra ännu bättre.

Är du också expert inom modern it-infrastruktur? Vi söker ständigt efter fler kollegor som är specialister på datacenter, cloud, container och ai »