The Linux Foundation – medlem och utbildningspartner

Linux Foundation

Som Authorized Training Partner (ATP) är Conoa del av det nätverk av open source-specialister som tillhandahåller kurser från the Linux Foundation. Att vara ATP innebär att vi erbjuder utbildning med originaldokumentation direkt från the Linux Foundation. Conoa är även Silver Member i Linux Foundation

Utbildningar och certifieringar från the Linux Foundation

Linux Foundations utbildningar, kurser och certifieringar har tagits fram av ett globalt nätverk med experter och genom analyser av vilka färdigheter som krävs av it-proffs idag och i framtiden.

Deltagare på kurser från the Linux Foundation representerar de bästa av de bästa och kan uppvisa djupgående teknisk kunskap långt utöver det genomsnittliga proffset. Certifieringar från the Linux Foundation är respekterade och mycket eftertraktade.

Som Authorized Training Partner of the Linux Foundation kan Conoa erbjuda schemalagd och företagsanpassad Kubernetes-utbildning.

Kubernetes-utbildning

Det är avgörande att ha rätt kompetens för att containerlösningar ska fungera problemfritt, och därför erbjuder Conoa öppna och företagsanpassade utbildningar i Kubernetes. Conoas Kubernetes-utbildning är auktoriserad av The Linux Foundation och förbereder på bästa sätt för CKA-certifiering.

Föreläsning och workshops

Utöver formell utbildning kan vi även erbjuda skräddarsydda föreläsningar och workshops inom Kubernetes. Innehållet anpassas fullt ut efter deltagarnas funktion och förkunskaper.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska