MariaDB – Conoas konsulttjänster inom open source databasen MariaDB

MariaDB och Conoa


Conoa arbetar med MariaDB som är en marknadsledare inom databaslösningar baserad på öppen källkod. MariaDB är en fortsatt utvecklad gren av MySQL-databasen med många nya funktioner vilken kan få en stor inverkan på prestanda och tillgänglighet, när de används på rätt sätt.

Lösningarna som MariaDB erbjuder är byggda för att kunna köras på all infrastruktur – bare metal-servrar, containers, publika och privata moln. MariaDB finns tillgängligt för alla Linux-distributioner.

MariaDB är byggd av grundaren och nyckelpersoner bakom MySQL och har idag fler än 12 miljoner användare globalt och 500 kunder i mer än 45 länder, däribland globala varumärken såsom Google, Facebook, HP, Wikipedia, Deutsche Telekom, Virgin Mobile och Booking.com.

Konsulttjänster MariaDB

Conoa har flera konsulter som kan hjälpa er att integrera MariaDB med övrig infrastruktur.

MariaDB-prenumerationer

MariaDB-prenumerationer kombinerar MariaDB-servern med ytterligare produkter och tjänster för implementering i enterprise-miljöer. Kontakta Conoa för mer information och prisförslag.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska