Redis – Conoas samarbete med Redis Labs kring Redis Enterprise

Samarbete med Redis Labs

Conoa samarbetar med Redis Labs som är kommersiell leverantör av Redis Enterprise – Redise, som är världens mest populära in-memory databas.

Redis skapar en ny kategori av databaser. Den hjälper dig att lösa komplexa problem genom optimerade datastrukturer och kommandon utförda i minnet– med mycket hög hastighet och med stor enkelhet.

Redis Labs passar bra in i våra andra samarbeten med ledande aktörer inom Enterprise Open Source. Vi ser att efterfrågan på in-memory databaser växer snabbt och genom väl upparbetade kontakter med Redis Labs kan vi hjälpa kunder med konsulttjänster och rätt kontakter för prenumerationer och snabb support på Redis Enterprise – Redise.

Konsulttjänster Redis

Conoa har flera konsulter som kan hjälpa er att integrera Redis med övrig infrastruktur.

Redis Enterprise

Redis Labs erbjuder prenumerationer för Redis Enterprise Cloud och Redis Enterprise Software. Kontakta Conoa för mer information och prisförslag.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.
Vill du veta mer om Conoas konsulttjänster?
Conoa erbjuder ett brett utbud produkter och lösningar inom infrastruktur.

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska