Conoa erbjuder Kubernetes-utbildning från the Linux Foundation

Som vi tidigare har berättat kommer Conoa att erbjuda Kubernetes-utbildning, och nu är det klart att vi kommer göra det som Conoa AB an Authorized Training Partner of the Linux Foundation.

Conoa kan erbjuda företagsanpassad Kubernetes-utbildning redan idag och har även ett schemalagt kurstillfälle 23–26 maj 2019.

”Som affärsområde är utbildning något ganska nytt för Conoa, men jag och mina kollegor har över 20 års erfarenhet av att hålla kurser och utbildningar. Vi har även lång erfarenhet av att sälja, marknadsföra och administrera kurser vilket är viktigt för att hålla hög nivå på leveranserna. Känns riktigt kul att addera Kubernetes-utbildning till vårt kursutbud inom containers”, säger Kenneth Albinsson, CTO på Conoa.

Utbildningar och certifieringar från the Linux Foundation

Linux Foundations utbildningar, kurser och certifieringar har tagits fram av ett globalt nätverk med experter och genom analyser av vilka färdigheter som krävs av it-proffs idag och i framtiden.

Deltagare på kurser från the Linux Foundation representerar de bästa av de bästa och kan uppvisa djupgående teknisk kunskap långt utöver det genomsnittliga proffset. Certifieringar från the Linux Foundation är respekterade och mycket eftertraktade.

Conoa AB en Authorized Training Partner till the Linux Foundation

Som Authorized Training Partner (ATP) blir Conoa del av det nätverk av open source-specialister som tillhandahåller kurser från the Linux Foundation. Att vara ATP innebär att vi erbjuder utbildning med originaldokumentation direkt från the Linux Foundation.

Kursen Kubernetes Administration (LFS458)

Idag erbjuder Conoa kursen LFS458: Kubernetes Administration där du lär dig att installera och konfigurera ett Kubernetes-kluster för produktion, nätverkskonfiguration och uppgraderingar för att göra applikationer tillgängliga via tjänster.

Kursen omfattar dagliga uppgifter vid Kubernetes-administration och förbereder även deltagare som vill skriva testet Certified Kubernetes Administrator (CKA).

Vi startar med Kubernetes, men vi kommer säker att erbjuda fler kurser från Linux Foundation framöver!

Läs mer om kursen LFS458: Kubernetes Administration