Kundcase och nedladdningsbart material - Conoa

Nedladdningsbart material

Automatisering av it-infrastruktur

På vår minisajt om automatisering av it-infrastruktur kan du läsa mer om hur ni får en effektivare it-leverans med rätt verktyg och stöd. Här hittar en lathund för Ansible där vi bland annat ger grundläggande tips kring felsökning, uppsättning av miljö, playbooks och adhoc-kommandon. Du kan även ladda ner vår installationsguide till Ansible Tower.

Läs mer om automatisering

Artikelserie Open Source-databaser

Open Source-databaser som PostgreSQL, MariaDB, MongoDB, MySQL och Redis har gått från hype till mogna produkter som fungerar i enterprise-miljöer. I en serie med tre tre artiklar tittar vi närmre på open source-alternativen och även på ny öppen hårdvara som lämpar sig extra bra för databaser.

Läs mer och ladda ner artiklar

Whitepaper EnterpriseDB på OpenPOWER

Vi bestämde oss för att undersöka prestandafördelarna med att köra EnterpriseDB på OpenPOWER plattformen istället för x86 och bad därför vår CTO Kenneth Albinsson att genomföra ett test. Ladda ner vår whitepaper angående prestandafördelar med EnterpriseDB på OpenPOWER.

Läs mer och ladda ner whitepaper

Kundcase

Inovia

För att bygga banbrytande AI krävs många pusselbitar där personal och kunnande är helt avgörande för att kunna vara ledande. Till det finns ett oerhört stort krav på träningsdata, i både mängd och kvalitet. Den sista pusselbiten handlar om att optimera träningstid, vilket kräver en infrastruktur som klarar mycket träning på så kort tid som möjligt. I det här kundcaset får du veta mer om Inovia som behövde hitta en lösning som kunde slutföra träning på mycket kortare tid, för att snabbare uppnå den kvalitetsnivå man satt som mål.

Ladda ner Inovia kundcase [PDF]

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska