Managed Container Platform

Certifierad Kubernetes-plattform redo för produktion, som är utvecklad och driftas i Sverige. Vi blir ert Container Ops Team och hanterar hela infrastrukturen – både hårdvara och container-plattform. Så att ni kan fokusera fullt ut på era applikationer.

Proact Managed Container Platform

Managed Container Platform

Att kunna bygga, testa, deploya och hantera applikationer på ett smidigt, säkert och skalbart sätt är idag ett krav från utvecklare. Det är en stor utmaning för IT-avdelningar att tillhandahålla plattformar som stödjer dessa krav.

Med Proact Managed Container Platform får er organisation tillgång till en container-plattform som är redo för produktion inom ett par veckor.

Vår plattform inkluderar all underliggande infrastruktur, är fullt automatiserad och CNCF-certifierad. Det innebär att era utvecklingsteam kan bygga, testa och deploya applikationer med snabbhet, kvalitet och kontroll –vi blir ert Kubernetes Operations Team.

Kund + Leverantör PMCP

Kundcase Biobank Sverige

Peter HedmanChef för Biobank Sverige IT
Läs mer
– Vi har valt att inte själva jobba med drift. Utvecklingsarbetet står i fokus och det är det som vi är riktigt bra på. Vi hade en snäv tidplan för migreringen, men det hela gick smidigt tack vare ett gott samarbete med Proact och Conoa.

Conoa + Proact – kompletterande erfarenhet och kompetens

Conoa – experter inom container och Kubernetes
Proact – specialister på managed services
 • 24/7 helpdesk och specialister standby
 • ISO 27001-certifiering
 • ServiceNow, sömlösa kundupplevelser
 • Fyra större sajter i Europa

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Vi vänder oss till organisationer som:

PaaS Icon
Frågor och svar

Q&A Proact Managed Container Platform

En av de unika fördelarna med Proact Managed Container Platform är att ni som kund får en personlig specilalist som hjälper er att komma igång. Det innefattar stöd kring: 

 • Integration av CI/CD pipeline
 • Säker ingress
 • Säkerställa intern klusterkommunikation
 • Access-kontroll, roller och rättigheter
 • Konfiguration av namespaces
 • Network policies
  … och mycket mer!

För att bli certifierad testas plattformen för dess förmåga att ge kunderna fördelar som hänför sig till kategorierna: konsekvent upplevelse, uppdateringar i rätt tid samt anpassningsbarhet. Som en del av sitt program Certified Kubernetes Conformance definierar Cloud Native Computing Foundation (CNCF) de tekniska förutsättningar som krävs för att säkerställa att dessa fördelar kan uppnås. Att uppfylla kraven bekräftar att kunder som använder Proacts Managed Container Platform kan vara säker på en sömlös användarupplevelse när de flyttar mellan Kubernetes-installationer.

Miljön är designad och hålls uppdaterad av Conoas erfarna team av Kubernetes-specialister. 

Nej. Vi erbjuder en Certified Kubernetes distribution vilket innebär att det är enkelt att komma igång med vår plattform, och lika enkelt att lämna om vi inte lever upp till förväntningarna.

Plattformen bygger på 100 % open source verktyg.

Ert företag får en egen dedikerad Kubernetes-plattform med dedikerad loggning, rapportering, larm och övervakning. Era utvecklingsteam kan utveckla applikationer utan att ni behöver ha ett eget operationsteam för att managera, patcha, uppdatera och säkra den underliggande containerstacken och dess lager av komplexitet.

Ja. Med Proact Managed Container Platform får ni dedikerad hårdvara så att ni kan nyttja resurserna fullt ut. Utan några utmaningar med ”noisy neighbours” kan du vara säker på att er miljö och era applikationer kommer att köras på ett förutsägbart och effektivt sätt. 

Vi blir ert operationsteam för container-plattformen, vilket tar bort behovet för er att anställa eller hyra in Kubernetes-specialister.

Nej. Däremot erbjuder vi utbildning för applikationsutvecklare som behöver öka förståelsen för micro services eller fördjupa sin kunskap om containers och Kubernetes.

Vi arbetar med en fast kostnad. Det innebär enklare planering och allokering av er IT-budget. Utan fakturachock.

Vår bastjänst inkluderar:

 • Ett testkluster med tre control plane och tre worker noder, 8vCPUs, 60 GB RAM
 • Ett produktionskluster med tre control plane och tre worker noder, 16vCPUs, 120 GB RAM

Redo att börja samarbetet med Conoa?

Vill du stärka er verksamhet genom att modernisera er IT-infrastruktur? Våra experter hjälper dig att utveckla en arbetsstrategi och implementera en lösning på enterprise-nivå!

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »