Conoa hjälper kunden att utveckla kostnadseffektiv, framtidssäker och flexibel it-infrastruktur

Conoa – enterprise Linux and open source experts

Conoa är ett konsultbolag som hjälper företag att utveckla en kostnadseffektiv, framtidssäker och flexibel it-infrastruktur baserad på enterprise Linux och open source.

Vi har lång erfarenhet av att bygga och optimera klassisk it-infrastruktur som bygger på Linux och andra open source-produkter. Idag hjälper vi även företag att transformera sin IT-infrastruktur till moderna hybrida molnlösningar och container-teknologier. Vi implementerar innovativa lösningar som stödjer CI/CD, DevOps, automatiserade flöden och configuration management.

Hos Conoa hittar du några av Sveriges främsta konsulter inom enterprise Linux och open source som är ansvarstagande, har gedigen teknisk kompetens och är under ständig utveckling. Våra konsulter adderar värde i hela stacken upp till kundens applikation och antar bland annat roller som lösningsarkitekter, systemadministratörer, tekniska projektledare och utbildare.

Våra kunder är medelstora och stora företag inom alla typer av branscher. Gemensamt för våra kunder är att man har valt att satsa på kostnadseffektiva lösningar baserade på open source.

Conoa är ett lönsamt tillväxtföretag och vi är stolta över vår arbetsmiljö där medarbetare trivs och stannar kvar länge. Vi söker ständigt efter passionerade medarbetare som vill utvecklas genom intern kunskapsöverföring, formella utbildningar och utmanande uppdrag hos några av Sveriges största företag.

Våra kompetensområden

  • Datacenter
  • Containers
  • Molntjänster
  • Open Source-databaser
  • OpenPOWER
  • Deep Learning och AI
Läs mer om våra tjänster

Conoa DI Gasell 2017

Ett urval av Conoas kunder

Scania, IBM, SLL, Axstores, Nordea, Klarna, Digital Route, AFA Försäkring, Schibsted, Trafikverket, Stora Enso, Assa Abloy, Saab, ABB, Basefarm, Hitta.se, Gavagai, Nasdaq, Tradedoubler, Pensionsmyndigheten, NRK, Qbrick, IP-Only, NRK, Alam. Brand och många fler …

”Vårt samarbete med Conoa och Docker Inc. har inneburit att vi snabbt och kostnadseffektivt har skaffat oss en modern och framtidssäkrad container-miljö byggd med de högkvalitativa verktyg som ingår i Docker Datacenter EE …” 

Jan Hedström, ASSA ABLOY Shared Technologies

Vi söker fler medarbetare

Vill du också arbeta med att utveckla modern IT-infrastruktur baserad på open source hos några av Sveriges mest framgångsrika företag? Hos Conoa tar du hela tiden nästa steg i karriären, får kontinuerlig utbildning, har du kul på jobbet och får använda den senaste teknologin under utmanade uppdrag.

”Som konsult hos Conoa är jag under ständig utveckling eftersom uppdragen ofta kräver att man lär sig nya tekniker. Något som särskiljer Conoa är att det nästan alltid finns en erfaren kollega som kan ge en hjälpande hand när det behövs!” 

Mårten Cassel, konsult på Conoa

Våra partners

Behöver ni kostnadseffektiv, framtidssäker och flexibel it-infrastruktur?

Conoas konsulter är några av Sveriges främsta experter inom enterprise Linux och open source.
Vad kan vi hjälpa er med?

Kontakta oss