Kundcase:
Inovia gjorde sin AI-utveckling
10 gånger snabbare med
Power-plattformen

10 gånger snabbare AI-utveckling med Power-plattformen

För att bygga banbrytande AI krävs många pusselbitar där personal och kunnande är helt avgörande för att kunna vara ledande. Till det finns ett oerhört stort krav på träningsdata, i både mängd och kvalitet. Den sista pusselbiten handlar om att optimera träningstid, vilket kräver en infrastruktur som klarar mycket träning på så kort tid som möjligt.

I det här kundcaset får du veta mer om Inovia som behövde hitta en lösning som kunde slutföra träning på mycket kortare tid, för att snabbare uppnå den kvalitetsnivå man satt som mål.

Ladda ner Inovia kundcase [PDF]

Kundcase Inovia

  • Möt Inovia – marknadsledare i norden inom Big Data och AI
  • Problem med lång träningstid på gamla plattformen
  • Från tio till en vecka för en körning med nya plattformen
  • Så fungerar Power-plattformen
  • Inovias användning av Power-plattformen
  • Finns det andra lösningar?
  • Nästa steg för Inovia
Ladda ner Inovia kundcase [PDF]

Inovia – specialister inom Big Data och AI

Inovia är ett marknadsledande bolag som är specialiserade på Big Data och AI där lösningarna utvecklas av ett eget team av utvecklare, data scientists och PhD:s i machine learning. Inovia utvecklar egna modeller och algoritmer för att hela tiden ligga i absolut framkant och kunna erbjuda unika lösningar.

Inovia har idag många lösningar inom ett flertal områden där en är att översätta tal till text i realtid på svenska.

Lösningen som Inovia har utvecklat levererar en sökbar text med kategorisering, identifiering av person, känslor och mycket mer. Samtal kan summeras och man kan bland annat automatiskt kryptera känslig information eller identifiera specifika samtalsämnen. Man kan lätt förstå att banker och andra aktörer som har krav på sig att dokumentera tycker att den här typen av lösningar är intressanta.

Conoa – Enterprise Open Source Experts

Conoa är ett företag med lång erfarenhet av att bygga och optimera traditionell infrastruktur i datacenter med Linux och andra open source-lösningar. Idag fokuserar vi på att hjälpa företag att transformera sin it-infrastruktur till moderna hybrida molnlösningar och container-teknologier.

Vi implementerar innovativa lösningar som stödjer CI/CD, DevOps, automatiserade flöden och configuration management.

Vi gör det genom att erbjuda konsulttjänster av högsta kvalitet, utbildning och ett djupt kunnande om open source-produkter.

Har du frågor om Conoas projekt hos Inovia?

Kontakta oss