MariaDB är en ledande
enterprise open source-databas

BUSINESS PARTNER TILL MARIADB

Conoa är business partner till MariaDB som är en marknadsledare inom databaslösningar baserad på öppen källkod. MariaDB är en fortsatt utvecklad gren av MySQL-databasen med många nya funktioner vilken kan få en stor inverkan på prestanda och tillgänglighet, när de används på rätt sätt. 

Lösningarna som MariaDB erbjuder är byggda för att kunna köras på all infrastruktur – bare metal-servrar, containers, publika och privata moln. MariaDB finns tillgängligt för alla andras ledande Linux-distributioner och  är standarddatabas i bland annat Red Hat Enterprise Linux och SUSE Linux Enterprise.

MariaDB är byggd av grundaren och nyckelpersoner bakom MySQL och har idag fler än 12 miljoner användare globalt och 500 kunder i mer än 45 länder, däribland globala varumärken såsom Google, Facebook, HP, Wikipedia, Deutsche Telekom, Virgin Mobile och Booking.com.

“Vi på MariaDB har valt att sammarbeta med Conoa för att de har en gedigen erfarenhet och kompetens inom Enterprise Open Source. Conoas kunskap om både Enterprise Linux och IBM POWER ger oss en perfekt matchning av underliggande plattform för våra databaser.”

Magnus Stenberg • VP Business Development, MariaDB

HAR DU FRÅGOR OM CONOAS PARTNERSKAP MED MARIADB?

Kontakta oss