NVIDIA driver utvecklingen
av världens Deep Learning och AI

NVIDIA Preferred Partner

AI, Machine Learning och Deep Learning är just nu på allas läppar. Att arbeta med den här typen av projekt sätter helt nya krav på företagens it-infrastruktur.

Nvidia är marknadsledare både på GPU:er och förmåga att paketera ramverk, bibliotek och kunskap kring ekosystemet för Machine Learning och Deep Learning. Behovet och tillgången till datorkraft växer exponentiellt och har gjort verklighet av det som sågs som fantasier bara för några år sedan.

Traditionell HPC och Machine Learning har länge körts på CPU i stora kluster. Moores Law med fördubbling av prestanda varje 18 månader har primärt byggt på att transistorer kunnat göras mindre och mindre. Nu har den utvecklingen stannat av och man börjar nå gränsen för hur små kretsar man kan tillverka.

Till skillnad från CPU har GPU:er tusentals parallella beräkningskretsar och lämpar sig oerhört väl för de nya Deep Learning-algoritmer som kommit starkt de senaste åren.

Conoa och Nvidia har ett partnerskap där vi tillsammans kan erbjuda marknadens kraftfullaste GPU-lösningar med kompetens från både traditionell HPC och modern AI/Deep Learning.

Med rätt infrastruktur och verktyg kan man minska väntetid och få sina projekt klara snabbare och med bättre resultat.

HAR DU FRÅGOR OM CONOAS PARTNERSKAP MED NVIDIA?

Kontakta oss