NetApp är experter på datahantering i det hybrida molnet

Svensk partner till NetApp

Conoa är partner till NetApp som erbjuder lösningar inom datahantering i hybrida moln.

NetApp erbjuder ett stort utbud av hybrida molntjänster som förenklar hanteringen av applikationer och data, över moln och datacenter för att accelerera digitaliseringen. Tillsammans kommer Conoa och NetApp möjliggöra för globala organisationer att utnyttja potentialen i all deras data för att hitta nya vägar till kunder, främja innovation och optimera sina verksamheter.

Mer info kommer snart …

“NetApp samarbetar med partners som besitter hög kompetens, tillför tydligt kundvärde och som erbjuder marknaden högklassiga data managment-lösningar. Vi är oerhört stolta på NetApp över att ha Conoa som samarbetspartner. Conoas spetskompetensen inom Docker, OpenShift och Kubernetes tillsammans med NetApps lösningar säkrar framgångsrika kundprojekt idag, och i framtiden.”

Linda Malm • Head of Channel Nordics, Baltics and Iceland

“Conoa är en ovärderlig partner till oss på NetApp. Tack vare Conoas djupa kompetens inom containerplattformar och artificiell intelligens har vi nu möjlighet att erbjuda våra gemensamma kunder en marknadsledande dataplattform för deras containerplattformar och för att accelerera kundernas digitala transformation.”

Fredrik Nygren • Solutions Engineering Manager, NetApp Sweden AB, NetApp Sweden AB

HAR DU FRÅGOR OM CONOAS PARTNERSKAP MED NETAPP?

Kontakta oss