Med innovation som en central del av strategin levererar IBM branschledande lösningar världen över

Conoa är IBM Silver Business Partner

Conoa är Silver Business Partner till IBM. Vi har ett långvarigt samarbete med IBM med fokus på Power Systems och OpenPower.

Få kan hantera drift och utveckling av Linux i Enterprise-miljöer bättre oss på Conoa. Vår spetskompetens tillsammans med IBM:s Linux-anpassade Power-plattform kan vara en oslagbar kombination för den som siktar på en effektiv och säker infrastruktur.

Våren 2014 lanserade IBM sin Power8-arkitektur. I samband med detta meddelade IBM även att de nu också fokuserar på Enterprise Linux. IBM har dessutom, med hjälp av Google, Nvidia, Tyan and Mellanox, startat organisationen OpenPOWER Foundation med målsättningen att utveckla hård- och mjukvara i anslutning till OpenPOWER. Totalt ingår omkring 70 företag i organisationen, företag som alla bidrar till en spännande utveckling riktad mot Linux-plattformen.

  • POC på PowerAI

I samarbete med Arrow kan vi erbjuda våra kunder att testa IBM Power Systems med Power AI

Läs mer »

  • Full support

iPOC och Conoa i samarbete kring Power-plattformen

Läs mer »

  • Kundcase: 10 gånger snabbare utveckling

Inovia gjorde sin AI-utveckling 10 gånger snabbare med Power-plattformen

Läs mer »

“Vi på IBM har valt att satsa på OpenPower för att öka ekosystemet kring IBMs processorarkitektur. Vi har därför valt att samarbeta med Conoa som har stor erfarenhet av att arbeta med affärskritiska lösningar baserade på Enterprise Open Source där OpenPower är en viktig komponent.”

Kristoffer Pettersson • Sales Leader Power Systems Nordics, IBM

HAR DU FRÅGOR OM CONOAS PARTNERSKAP MED IBM?

Kontakta oss