Officiell Docker-utbildning

Officiell Docker-utbildning

Nu kan vi stolt meddela att Conoa är Docker Authorized Training Partner. Conoa erbjuder samtliga officiella Docker-kurser skräddarsytt på plats hos kund. Vi har även schemalagt flera öppna kurstillfällen för Docker-utbildning i Stockholm.

Docker är en containerplattform som gör det möjligt för organisationer att lösa flera problem över en mängd olika områden. Det är en viktig teknologi som tillsammans med rätt orkestrering ger hållbara fördelar i hela organisationen genom att tillhandahålla alla delar som en it-organisationen kräver – inklusive säkerhet, styrning, automation, support och certifiering under hela applikationslivscykeln.

Docker Enterprise Edition (EE) är en supporterad containerplattform som möjliggör för företag att välja hur man effektivt ska bygga och hantera hela sin applikationsportfölj i sin egen takt utan att behöva oroa sig för val av arkitektur eller inlåsning i en specifik infrastruktur. Genom Conoa kan du tillse att du och ditt team lär er Docker på rätt sätt, med officiell Docker-utbildning från Docker Inc.

De officiella Docker-kurserna fokuserar på inlärning genom omfattande och pedagogiska hands-on övningar. Under kursen har man tillgång till sin egen privata labbmiljö i molnet. Kursmaterialet uppdateras kontinuerligt för att säkerställa att du får utbildning på den senaste releasen och att du kan dra nytta av bästa praxis formad av praktiska erfarenheter från såväl Docker som Conoas instruktör.

Våra Docker-kurser

Letar ni utbildning för en avdelning eller ett helt team?

Kontakta oss