Kurs & utbildning – Docker for Enterprise Operations

Kurs: Docker for Enterprise Operations

Kursbeskrivning

Detta är en fortsättningskurs inom Docker med fullt fokus på Docker Enterprise Edition. Kursen riktar sig till medarbetare med roller inom drift/operations och DevOps som arbetar med att påskynda implementationen och användandet av Docker. Kursen omfattar komponenter och funktioner i Docker Enterprise Edition, och bästa praxis för att tillämpa dessa funktioner i stora enterprise-miljöer. Vi rekommenderar starkt att gå kursen Docker Fundamentals som förberedelse till denna kurs.
 

Kursens längd

3 dagar

Du får lära dig att

Efter avslutad utbildning kommer kursdeltagare kunna:
  • Identifiera och använda de viktigaste funktionerna i UCP och DTR
  • Deploya applikationer på UCP med hjälp av Swarm eller Kubernetes, som styrs av säker, rollbaserad autentisering och behörighet
  • Få förståelse för hur du skapar en säker supply chain för containeriserad mjukvaruutveckling med hjälp av DTR

Målgrupp

IT-proffs med en bakgrund inom operations eller systemadministration som redan har gått kursen Docker Fundamentals eller har motsvarande erfarenhet. Deltagare som vill förstå design, deployment och administration av Docker-containers (i stor skala) i en enterprise-miljö.
Deltagare bör ha genomfört, eller ha kunskaper i nivå med det som lärs ut på kursen Docker Fundamentals.
 

Kursinnehåll för Docker for Enterprise Developers

Företagsanpassad utbildning

Förutom schemalagda, öppna utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade kurser för större grupper. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Docker och Kubernetes, eller kurser som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov. Vi arrangerar företagsanpassade utbildningar på plats hos kund i hela norden, eller i våra egna lokaler.
Läs mer och gör förfrågan »

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska