Kurs & utbildning – Docker Kubernetes Service

Docker Kubernetes Service

Kursbeskrivning

Kursen Docker Kubernetes Service ger en intensiv och omfattande introduktion till koncept kring och användande av Kubernetes. Under denna kurs får deltagarna lära sig viktiga begrepp relaterade till att designa, utveckla och distribuera en applikation i Kubernetes, samt hur Kubernetes är integrerad i Dockers enterprise-produkt, Docker Universal Control Plane.

Kursdeltagare behöver ha grundläggande kompetens inom containerisering och kunna skapa container images som förkunskap inför denna kurs. Utbildningen körs på en Linux-platform.
 

Kursens längd

2 dagar

Du får lära dig

Efter avslutad utbildning kommer kursdeltagare kunna:
  • Planera Kubernetes-managerade workloads över ett UCP-kluster
  • Kontrollera och konfigurera Kubernetes nätverk i Calico
  • Hantera Kubernetes-användare genom UCP med hjälp av Kubernetes RBAC
  • Distribuera och felsöka Kubernetes workloads via UCP

Målgrupp

Utvecklare och driftspersonal som kan grunderna i att skapa enskilda containrar och images, men som har liten eller ingen erfarenhet av Kubernetes och vill komma igång med alla aspekter av Kubernetes så snabbt som möjligt.
 

Kursinnehåll för Docker Kubernetes Service

Företagsanpassad utbildning

Förutom schemalagda, öppna utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade kurser för större grupper. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Docker och Kubernetes, eller kurser som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov. Vi arrangerar företagsanpassade utbildningar på plats hos kund i hela norden, eller i våra egna lokaler.
Läs mer och gör förfrågan »

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska