Kubernetes-utbildning

Kubernetes-utbildning från Conoa auktoriserad av Cloud Native Computing Foundation samt The Linux Foundation. Conoa var först i Sverige att utses till Kubernetes Training Partner (KTP).

Kubernetes-utbildning
Kubernetes. k8s.

Kubernetes-utbildning med Conoa

Kubernetes-utbildningarna Conoa erbjuder lär deltagarna om de många fördelar som Kubernetes kan ge för en organisations IT-miljö. Kursen LFS458: Kubernetes Administration vänder sig till tekniker, systemadministratörer och arkitekter som vill lära sig att bygga och administrera ett Kubernetes-kluster för produktion. Kursen LFD459: Kubernetes for App Developers vänder sig till utvecklare som vill lära sig att containerisera, hosta, deploya och konfigurera en applikation i ett kluster med flera noder. LFS460: Kubernetes Security Fundamentals fokuserar på säkerhet i moderna IT-miljöer.

Kurserna förbereder bästa sätt för att ta Kubernetes-certifieringar. Kurs LFS458 förbereder för CKA, LFD459 för CKAD och LFS460 för CKS.

Kubernetes-utbildning som Conoa erbjuder

LFS458

LFS458: Kubernetes Administration

Kurs | 4 dagar | Nivå: Medel

LFD459

LFD459: Kubernetes for App Developers

Kurs | 3 dagar | Nivå: Medel

LFS460

LFS460: Kubernetes Security Fundamentals

Kurs | 4 dagar | Nivå: Medel

CKA

Certified Kubernetes Administrator

Certifieringtest | Nivå: Medel–avancerad

CKAD

Certified Kubernetes Application Developer

Certifieringtest | Nivå: Medel–avancerad

CKS

Certified Kubernetes Security Specialist

Certifieringtest | Nivå: Medel–avancerad

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Vad är en Kubernetes Training Partner (KTP)

CNCF har utsett ett mindre antal företag till Kubernetes Training Partners (KTP). Vi är en grupp granskade utbildningsleverantörer som har djup erfarenhet av molnbaserad teknikutbildning. Läs mer här. Kraven för att bli en KTP och erbjuda Kubernetes-utbildning:

  • CNCF medlem
  • Befintlig KCSP, inklusive djup kunskap om Kubernetes och engagemang i communityn
  • Återförsäljare av CKA, CKAD och CKS test
  • Förmåga att utbilda genom att uppfylla strikta riktmärken för erfarenhet och kvalitet, inklusive att ge referenser från deltagare som har genomgått utbildningar och från större organisationer som har använt våra utbildningstjänster
  • Instruktörer som klarat CKA- eller CKAD-certifieringarna
  • Erbjuda instruktörsledd Kubernetes-utbildning som mappar mot CKA eller CKAD examen

Företagsanpassad Kubernetes-utbildning

Förutom schemalagda, öppna Kubernetes-utbildningar erbjuder vi dessutom företagsanpassade kurser för större grupper. Det kan handla om interna tillfällen av våra standardkurser inom Kubernetes, eller kurser som är anpassade och skräddarsydda för era specifika behov. Vi arrangerar företagsanpassade utbildningar på plats hos kund i hela norden, eller i våra egna lokaler.

"On Friday I passed the Certified Kubernetes Administrator exam! Many thanks to Kenneth Albinsson and Conoa for a great course preparing for this!"

Nyttan med Kubernetes-utbildning

Kubernetes är en öppen källkodsplattform för automatisering, skalning och driftsättning av applikationer i containrar, och det har blivit en av de mest populära lösningarna för molnbaserad infrastruktur. För teknikentusiaster och företag kan en Kubernetes-utbildning vara en ovärderlig resurs för att ta sin infrastruktur till nästa nivå.

Fördelarna med Kubernetes-utbildning

Genom att lära sig Kubernetes kan man effektivisera sin applikationsdrift, minska driftskostnaderna, förbättra användarupplevelsen, öka skalbarheten och få större kontroll över infrastrukturen. Detta kan hjälpa företag att vara mer innovativa och konkurrenskraftiga inom sin bransch.

En viktig fördel med Kubernetes är dess förmåga att hantera en stor mängd containeriserade applikationer på en skalbar, robust och säker infrastruktur. Detta gör det möjligt att enkelt hantera stora mängder trafik och samtidigt säkerställa hög tillgänglighet.

En annan fördel med Kubernetes är dess möjlighet att hantera flera olika plattformar, vilket ger större flexibilitet för företag som använder flera olika molnleverantörer eller använder en hybridmolnlösning.

Kubernetes-utbildning och din karriär

För teknikentusiaster kan en Kubernetes-utbildning vara ett sätt att utveckla sina färdigheter och bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Genom att lära sig Kubernetes kan man förbättra sin förståelse för molninfrastruktur, utveckling och DevOps, vilket kan öka karriärmöjligheterna.

Kubernetes används av många företag och organisationer över hela världen, så att ha erfarenhet av Kubernetes kan öppna dörrar till en mängd olika teknikjobb.

Välj rätt Kubernetes-utbildning

För dem som söker Kubernetes-utbildning finns det många olika alternativ att välja mellan, inklusive onlinekurser, workshops och bootcamps. Det är viktigt att välja en utbildning som passar dina behov och färdigheter för att få ut maximalt av din investering.

En bra Kubernetes-utbildning bör täcka alla aspekter av Kubernetes, från grundläggande till avancerade funktioner, och ge praktiska övningar för att stärka ens kunskaper. En kvalitativ utbildning bör också ha erfarna lärare som kan svara på frågor och ge råd för hur man applicerar Kubernetes i verkliga situationer.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan en Kubernetes-utbildning vara en ovärderlig resurs för både teknikentusiaster och företag. Genom att lära sig Kubernetes kan man förbättra sin infrastruktur, öka skalbarheten och få större kontroll över sin applikationsdrift. Detta kan leda till kostnadsbesparingar, förbättrad användarupplevelse och ökad konkurrenskraft på marknaden.

För teknikentusiaster kan en Kubernetes-utbildning öppna dörrar till nya karriärmöjligheter och utveckla färdigheter inom molninfrastruktur och DevOps. Det är viktigt att välja en utbildning som passar ens behov och färdigheter för att få ut maximalt av investeringen.

Med rätt Kubernetes-utbildning kan man lära sig en av de mest efterfrågade teknikerna inom molninfrastruktur och ge sig själv och sin organisation möjlighet att vara mer innovativa och konkurrenskraftiga inom sin bransch.

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »