Red Hat Partner

Red Hat partner

Conoa har ett långvarigt och nära samarbete med Red Hat. Conoa har specialistkompetens inom de flesta av Red Hats produkter inom plattformar, cloud, lagring, automatisering och managering.

Red Hat partner - optimera er IT med Conoa

När det gäller att stärka er företags IT-infrastruktur och maximera prestanda, är Conoa er pålitliga oberoende partner för er soma arbetar med Red Hat-lösningar. Som en oberoende partner till Red Hat erbjuder vi er den bästa vägen till en flexibel, skalbar och säker it-miljö.

Varför välja Red Hat

Red Hat är för många synonymt med enterprise open source-lösningar. Med över 90 % av Fortune 500-företagen som användare är Red Hat ett bra alternativ när det kommer till att skapa en infrastruktur som klarar av framtidens utmaningar. Deras breda produktportfölj ger er möjligheten att distribuera en komplett, högpresterande it-infrastruktur.

Erfarenhet och expertis hos Conoa

Våra konsulter är inte bara experter inom deras produkter; vi är också skickliga på att utveckla, effektivisera och automatisera er infrastruktur med lösningar från andra leverantörer. Vi har äran att arbeta i några av Sveriges mest kritiska it-miljöer och har en specialiserad kompetens inom en mängd open source-lösningar.

 

Red Hat Partner

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Optimala lösningsförslag från Red Hat

Conoa har en lång och framgångsrik historia av att erbjuda produkter och oberoende rådgivning för att säkerställa att ni får den bästa helhetslösningen. Vårt team erbjuder allt från noggranna analyser av era befintliga miljöer till skräddarsydda lösningsförslag och optimering av prenumerationer.

Mångfald av produkter

Många förknippar Red Hat med RHEL (Enterprise Linux), men deras produktportfölj är mycket bredare än så. Ansible Automation Platform, Satellite, Virtualization och Ceph är några av de kraftfulla lösningar som vi aktivt arbetar med och kan erbjuda er. Läs mer här.

OpenShift – en ledande Container-plattform

Som container-experter är vi glada över att arbeta med OpenShift, en framstående container-plattform som möjliggör sömlös samarbete mellan utvecklare och administratörer. Efter IBM:s förvärv av Red Hat har både bolagen satsat på att göra OpenShift till kärnan i sin strategi för ”open hybrid cloud”.

Conoa – ert val som Container Platform Specialist

Conoa har utsetts till Container Platform Specialist och har framgångsrikt implementerat och utvecklat OpenShift i flera stora organisationer. Oavsett om ni är ett ”cloud native-företag” eller en större organisation med komplexa legacy-applikationer som behöver moderniseras, kan OpenShift vara den rätta lösningen för er.

Med Conoa vid er sida och vår djupa förståelse för ekosystem kan ni ta er IT-infrastruktur till nya höjder. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stärka era affärsprocesser och optimera er it-infrastruktur med hjälp av Red Hat-lösningar.

Utvalda produkter vi kan hjälpa er med

OpenShift

Enterpriseklassad Kubernetes containerplattform för att hantera hybrid cloud, multi cloud och edge deployments.

Ansible Automation Platform

Plattform där du kan automatisera och hantera din IT-infrastruktur med dashboard, rollbaserad åtkomstkontroll och mycket mer.

Enterprise Linux

RHEL är ett operativsystem med öppen källkod som förmodligen världens mest kända enterprise Linux-distribution.

Vad säger Red Hat om Conoa

Håkan MelinPartner Account Manager Sweden, Red Hat
Läs mer
Vi värdesätter samarbetet med Conoa högt. Viktiga grundstenar för vårt framgångsrika samarbete är Conoas långa erfarenhet och höga kompetens kring våra teknologier. Bolagens goda kommunikation och relation med varandra är också en framgångsfaktor vi vill lyfta fram. Resultatet genererar kvalitativa leveranser som våra kunder värderar högt.

Redo att börja samarbetet med Conoa?

Vill du stärka er verksamhet genom att modernisera er IT-infrastruktur? Våra experter hjälper dig att utveckla en arbetsstrategi och implementera en lösning på enterprise-nivå!

Hur kan vi hjälpa dig?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »