Blogg och nyheter inom it-infrastruktur
8 maj, 2020
Prisma Cloud Blogg. Intervju Ashley Ward, Prisma Cloud EMEA CTO

Vad är Prisma Cloud?

Vad är Prisma Cloud? I samband med att Twistlock förvärvades av Palo Alto Networks integrerades det som en del i Prisma Cloud. När Kubernetes, container, cloud […]
23 april, 2020
Windows med Ansible

Ansible och Windows

Automatisera Windows med Ansible Nu för tiden är det ganska ovanligt att hitta en enhetlig IT-stack. Du kan ha Linux-servrar med Active Directory-kluster för att hantera […]
7 februari, 2020
Pär Bergman ny på Conoa

Hej Pär Bergman

Vi hälsar Pär Bergman välkommen till Conoa! Pär går in i en roll som konsultchef och affärsutvecklare. Genom lång erfarenhet och stort driv kommer han att bidra till utvecklingen av Conoas konsultorganisation och fortsatta tillväxt.
5 februari, 2020
Joakim-Dellrud

Hej Joakim Dellrud

Vi hälsar Joakim Dellrud välkommen till Conoa! Genom roller som lösningsarkitekt, it-specialist och sysadmin har Joakim skaffat bred kompetens inom infrastruktur med fokus på Linux och open source.
28 januari, 2020
cassowary-logo

Cassowary – nytt open source projekt för HTTP prestandamätning

Cassowary är ett spännande open source-projekt startat av Roger Welin, Senior DevOps Engineer/Solutions Architect på Conoa.
14 januari, 2020

2010-talet, decenniet när Linux och Open Source tog över världen

Conoa ser tillbaka på ett decennium där Linux, Open Source och cloud gått från buzz till standard. Vi tittar även i spåkulan för Kubernetes under 2020.
5 december, 2019

Sammanfattning Containers Today Stockholm 2019

Containers Today Stockholm 2019 3 december anordnade Conoa Stockholms första Containers Today tillsammans med Lef Marketing och vår eventsponsor Docker/Mirantis. Som många känner till är containers […]
28 november, 2019

Ny kurs: Kuberentes för utvecklare

Kursen Kubernetes for App Developers (LDF459) vänder sig till utvecklare som vill lära sig att containerisera, hosta, deploya och konfigurera en applikation i ett multi-node cluster.
26 november, 2019

Mirantis förvärvar Docker Enterprise

Mirantis förvärvar Docker Enterprise. Affären inkluderar produkter, teknologi, IP-avtal, samt samarbeten med kunder och partners.

Intresserad av konsulttjänster eller lösningar / produkter för hybrid infrastruktur?

Conoa erbjuder högklassiga konsulttjänster, utbildning och framtidssäkra lösningar. Vi hjälper företag att bygga en modern, hybrid infrastruktur med fullt fokus på open source, microservices, container och automatisering. Hur kan vi hjälpa er?
Kontakta oss
Svenska