Argo Rollouts

Argo Rollout - Snacka Kubernetes webinar

Den 14 juni släpptes ett nytt avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa. Den här gången kommer vi att fokusera på Argo Rollout, ett kraftfullt verktyg för att hantera canary deployments och andra avancerade deployment-tekniker inom Kubernetes.

Veckans gäst är Fredrik Broman, en erfaren DevOps-konsult på Conoa med bred kunskap inom Kubernetes-implementeringar och modern mjukvaruleverans. Se gärna avsnittet från tidigare i vår när Fredrik ger oss en introduktion till Deploymentstrategier i Kubernetes.

Under webbinariet kommer vi att utforska Argo Rollouts och dess kapacitet att genomföra säkra och flexibla deployments i Kubernetes. Du kommer att lära dig hur Argo Rollouts kan användas för progressive delivery, A/B-testning och blue/green deployments. Fredrik kommer också att dela användningsfall och bästa praxis för att använda lösningen i olika scenarier.

Självklart kommer vi också att ha en live-demo där Fredrik visar hur du konfigurerar och använder Argo Rollouts för att hantera deployments i Kubernetes. Läs mer på projektets GitHub.

Titta i efterhand på Conoas YouTube-kanal

Missade du livesändningen med fokus på Argo Rollouts? Du kan se alla tidigare avsnitt av Snacka Kubernetes med Conoa på vår YouTube-kanal.

Dela inlägg

Senaste inläggen

Virtink 240524 Snacka Kubernets
Snacka Kubernetes med Conoa

Virtink

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »