Kubernetes-konsult

Hos Conoa hittar du några av Nordens främsta Kubernetes-konsulter. Bolaget är utsedda till Kubernetes Certified Service Provider (KCSP), och flera av våra konsulter innehar Kubernetes-certifieringar.

Kubernetes-konsult

Kubernetes-konsulter från Conoa

Kubernetes (k8s) är en open source-plattform för orkestrering av containeriserade applikationer och tjänster som underlättar deployment av applikationer, konfigurering, skalning och managering. Projektet Kubernetes drivs av Cloud Native Computing Foundation (CNCF) där Conoa är medlem.

Som första bolag i Sverige är vi utsedda till både Kubernetes Certified Service Provider och Kubernetes Training Provider. Flertalet av våra Kubernetes-konsulter har Kubernetes-certifieringar.

Våra konsulter i kan hjälpa er med hela eller delar av arkitekturen, implementationen och driften av er Kubernetes-plattform. Conoa har dessutom djup kunskap om ekosystemet runt Kubernetes och kompletterande lösningar inom exempelvis CI/CD, säkerhet och persistent lagring.

Open Source Kubernetes

Kubernetes är idag ett av de open source-projekt som engagerar flest utvecklare. Även om Kubernetes erbjuder exempelvis deployment, skalning, lastbalansering och monitorering så är det inte en komplett PaaS.

Om man väljer att implementera Kubernetes i dess rena open source-variant kan Conoa ge det stöd som krävs för att få en väl fungerade och säker plattform. 

Plattform med support

Många företag föredrar en plattform där man kan få stöd och support med tydliga SLA:er. Oavsett om du föredrar Docker Enterprise, Rancher, OpenShift eller något av de andra ledande alternativen så kan vi hjälpa till.

Conoa hjälper ofta våra kunder att göra plattformsval baserat på deras unika krav och kunskapsnivå. Vi jobbar tätt med både Dev, Sec och Ops för att snabbt få en enad syn och målbild för hela organisationen.

Kubernetes ekosystem

Det finns ett stort och snabbt växande ekosystem kring Kubernetes som omfattar tjänster, support och verktyg.

Kravbilden för Containers ser annorlunda ut mot traditionell IT och det innebär en stor mängd nya lösningar och leverantörer som är viktiga i en produktionsmiljö.

Conoa kan hjälpa er att navigera i det nya ekosystemet och välja de bästa alternativen för er miljö.

Letar ni Kubernetes-konsult?

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Urval av kunder

Kontaktformulär

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Conoa & Proact Privacy Policy.

Looking for information in English? Please visit our English website conoa.se/en »